Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin protiv čovječnosti
Povratak na članak

Ratnom zločincu 13 godina zatvora za streljanje pet bošnjačkih civila

Analizirajući izvedene dokaze, Vijeće je zaključilo da je Pavić kao pripadnik Volarske čete 6. ljubijskog bataljuna bio svjestan širokog i sustavnog napada na nesrpsko stanovništvo

Komentari 5

DI
didajoza
17:01 24.06.2019.

Zaista STRAŠNA kazna za zločinca i nečovjeka nakon 27 godina kazna 13godina to je PRAVDA trebao je dobiti 27 godina robije jer su ubijeni ljudi toliko godina mrtvi a on još živi!

VL
TO
Toni66
16:45 24.06.2019.

Pavić je sudjelovao u ubojstvu pet bošnjačkih civila u selu Razvanovići. Najprije ih je zarobio sredinom srpnja 1992. a nakon toga ih je "zajedno" sa suborcem, u međuvremenu preminulim Perom Stevandićem, strijeljao nedaleko od tamošnje škole. ne shvatljivo a istinito strahota ... Mene zanima a to nema . Njegovo stav ; zašto si to uradio ? Tko ti je to naredio ? Znao si da je to ratni zločin ? Kako te je majka kučka civil,i živa do sada ? ? odgajala ? dali si morao i zašto si to učinio ? koliko škole imaš - familija ? Tko su ti bili savjetnici da doneseš tu odluku ? tko i kako j e stradao od tvojih poznanika ili familije susjeda...i kako na koji način u idiotskom ratu susjeda ? ( Neki zovu ratove domovinom domovinski domodbrambenim - za dom spremni nikad svinjski- zločinački ! ) sve su to relevantne stvari za presudu . Ali i još 100 drugih pitanja ... Tako da ne znam jli presuda normalna . I uvijek me ljuti jena stvar a to je zašto za vojne zločine ne sude vojni sudovi ? Ili nih nema ili su pre glupi ili znaju da je to suđenje smo jedno nepravda na nepravdu . Jer jedan vojni sud u Beogradu Zagrebu ili Sarajevu za isti zločin donosi 3 razlićite presude i to jako razlićite a broj žrtava uvijek isti! ,

VL
AV
avim
09:17 25.06.2019.

Suborac mu umro,a tko je svjedok ubojstva i tko je vidio da su to civili.

VL
Avatar TheJack
TheJack
04:41 25.06.2019.

Kako li je taj rat uopce poceo, i kad? 41-ve, 45-te, 91-ve? Na Makasimiru, ili u Kninu? U Sarajevu mozda? U onoj zasjedi? Zbog vocnog jogurta, ili zbog bijele marsalke?

VL
BR
bruno877
19:21 24.06.2019.

HINA: "Streljanje". Nakon toga nisam čitao. Bez lustracije političkih, nepismenih "jugoslovena" nema nama sreće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.