Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA UBIJA PAPIRIMA

Ratni heroj pokazao nam je svoju ruševinu u Petrinji. 'Ljudi žele pomoći, ali država ne da. Ruglo!'

14.02.2023.
u 14:01

Stalno nešto čekamo, sad čekamo konzervatorski elaborat, a zahtjev za obnovu predao sam još prije godinu i pol dana, kaže Demo. Sve na kući stoji kao tog dana kad je bio potres, osim što su u međuvremenu provalili u kuću te ukrali radijatore i slavine.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
16:02 14.02.2023.

Potres i njegove posljedice su jedno, a o tom liku imaju što za napisati i tražilice, pun stambenih i inih afera. Svaka mu čast za ratne zasluge, ono poslije je malo druga priča...

ET
etomejopet
15:51 14.02.2023.

Oteto prokleto.

TA
Tarantula
14:19 14.02.2023.

Naime ako ti građani pomognu u obnovi, pa kako ćeš ti onda dati glas HDZ-u? Naime HDZ mora na ovoj obnovi dobiti barem dvoje izbora, ovo je epohalna prilika za razvući obnovu na slijedećih 10 godina i živjeti od obećanja. Idemo dalje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije