Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''VEOMA BOLESTAN'
Povratak na članak

Ratko Mladić zbog lošeg zdravlja izbjegao izjašnjavanje o krivnji

Bivši zapovjednik Vojske Republike Srpske Ratko Mladić neće se u četvrtak popodne pojaviti u sudnici Haaškog tribunala zbog bolesti.

Komentari 6

MI
Mirel
16:43 10.11.2011.

Đubre pokvareno kad si ubijao onda si se smijao i bio zdrav. Pokaži se i sad đubre generalske četničke vojske, gdje su ti sad tenkovi. A Srbiju treba tužit zašto je ovo đubre krila 20 god. Svi u Srbiji su znali gdje je on.

VL
PU
pumbica
11:40 11.11.2011.

Jadan Ratko.Zbog čega je obolio?Pa takav nitkov nema savjesti.Neka se ubi ko i Milošević.Jer druge kazne su pre blage za njega....

VL
TO
Toni50
11:58 11.11.2011.

Ratko Mladić zbog lošeg zdravlja izbjegao izjašnjavanje o krivnji.. Ovi u Hagu uporno vjeruju tabletama jojima su lječili Miloševića da če pomoći i Mladiću !

VL
TO
Toni50
12:06 11.11.2011.

ČPo onome načelu koje vrijedi za Hrvatskog generala vrijedi zasigurno i za druge ili ? heroj je nevin dok ga se ne osudi pravomočno . koliko sam ja čitao i razumio čovjek je kao vojnik izvršavao naređenja ; izjasnio see pred sudom isto kao i gotovina da nije kriv . Dodatno se brani i izjavom da on lično nije nikoga ubio .. Dok onaj tko je u legiji stranaca služio teško je za presuditi jeli ili nije ... gdje je problem i ubija li ljude general ili politika i zeleno svjetlo mig od vrha najvišega odlučuje što sa tolikim zarobljenicima. Dkjeca glupi i naivni vjeruju misle da je samo ubojica ona koji izvrši presudu suda ( možda čak i iz Amerike ) i sjekirom sječe glave .......... Muslimani muđahedini dobrovoljci teroristi šta da radim sa tom rajom ? ta manite ih...

VL
DU
Deleted user
14:58 11.11.2011.

Da je prekomjerno granatirao Knin već bi bio osuđen !

VL
DU
Deleted user
20:32 21.03.2017.

Seselj se kandidira z aPredsjednika pa treba svog ministra obrane????!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.