Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićenje Mladića

Ratko Mladić: Vi ste krivi, nisam ja izabrao Slobu

Mladić
Foto: pressonline.rs
1/4
27.05.2011.
u 21:30

Saslušanje uhićenog Ratka Mladića pred Specijalnim sudom u Beogradu završeno je u četvrtak, nakon što je večer prije prekinuto jer se ratni zločinac usrao u gaće

Saslušanje uhićenog Ratka Mladića pred Specijalnim sudom u Beogradu završeno je u četvrtak, nakon što je večer prije prekinuto jer se ratni zločinac – da prostite – usrao u gaće. Srpski mediji to su prenijeli nešto drugim riječima: “zbog zdravstvenog stanja nije mogao kontrolirati stolicu pa je trebalo naći novu garderobu.” Mladić je tijekom saslušanja odbio primiti optužnicu Haaškog suda te je tražio da mu se u ćeliju donesu jagode i televizor. Istražnom sucu je rekao: “Vi ste birali Miloševića, nisam ja, tko vam je kriv.”

Zabrinuti sin

Njegov sin Darko potvrdio je jučer da je Ratko Mladić “jako loše”.

– Koliko smo vidjeli, njegovo je zdravstveno stanje zabrinjavajuće. Otežano govori, desna mu je ruka poluoduzeta, ne može se služiti prstima, nema osjećaj u desnoj strani tijela. Ima još mnogo zdravstvenih komplikacija, ne bih ulazio u detalje. Ali s njim nije dobro – rekao je Darko Mladić nakon što je s majkom Bosom posjetio oca.

Cijeli izvještaj Večernjakovog novinara iz Beograda pročitajte u tiskanom izdanju od subote...

Ključne riječi

Komentara 20

RR
Rrrracoon
07:30 28.05.2011.

Novinar kaze; \"da prostite – usrao u gaće\". Kakva srpska junacina, a jos nije stigao do Haaga. Dajte mu pelene, trebat ce zlocincu, jer kad vidi naseg generala Gotovinu, Mladic ce se svaki piu posrat u gace od straha.

MM
Mladen Miletić
22:11 27.05.2011.

Igre i test intelegentnih demokrata iz Beokrada ,\"demokrati\" da vide jel je zdrav treba da se pregleda i stolica ; test za sranje je položio - zna se i u hrvatskoj -može srati .Kako vjeruje 50% ljudi da je samda je sam kriv za sudbinu od 7000 neprijatelja; zna se unaprijed da če za ostalo srenje 100% ljude uvjeriti...

OB
-obrisani-
22:56 27.05.2011.

@terapeut, Gricka i kresimir, vas se ratni heroj \"pokak** u gace\". Kao se to moglo desiti jednom izgubljenom slucaju poput vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije