Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ BORBI TIJEKOM 1991.

Rat za vojarne u Domovinskom ratu: Kako je u ruke HV-a prešla raketna baza JNA Stubička Slatina

16.03.2024.
u 21:26

Rat za vojarne doveo je do niza borbi tijekom 1991. godine, u vrijeme kad je 1/3 Hrvatske bila pod okupacijom od strane JNA i srpskih pobunjenika, a rezultirao je važnom hrvatskom pobjedom. Hrvatske su snage u konačnici došle u posjed vojarni JNA na području koje su kontrolirale hrvatske snage vojske i policije a uz to zarobljena je i odmah stavljena u uporabu velika količina oružja i opreme a posebnu je vrijednost imala, tada izrazito deficitarna, teška vojna oprema

Komentara 3

PA
pasodoble12
11:49 17.03.2024.

Puno nam je pomoglo američko oružje koje su nam naši dragi saveznici Ameri masovno slali da se ne borimo goloruki.

AS
Asirijac
21:46 16.03.2024.

Ako su Slovenci pobijedili, pa i Kosovo, zasto ne bi Hrvatska!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije