Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa nije sigurno

Rat za Ukrajinu i novi poredak: Stanje nalikuje na kontrolirani kaos u kome još može biti iznenađenja

29.01.2022.
u 06:57

Zabrinjava lakoća kojom se govori o ratu. Kao da se između Rusije i Ukrajine igra prijateljska utakmica, Zapad sudi, a ostali navijaju. Europa se jednom nije htjela tući zbog Danziga; znamo što je doživjela i kakvu je sve cijenu platila zbog popustljivosti. Može li još jednom ponoviti istu pogrešku?

Komentara 26

TR
trpimir2021
09:56 29.01.2022.

Slijepilo EU političara jasno pokazuje prijetnja Ursule von der Leyen o blokadi Sjevernog toka 2. Prava je prijetnja moguće zatvaranje svih "tokova" ruskog plina prema Europu.

TA
Tajg
07:37 29.01.2022.

Kao jaganjac božji, raspet između podmukloga zapada i bratske Rusije. Amerikanci već trljaju ruke , EU će to gospodarski i financiski platiti, a Kina se vraća na svoju poziciju na kojoj je stoljećima bila. Hrvatska se brine o popunjenosti krevetaa na obali, ljudi sele,a dražavni aparat se i dalje širi. Energetski i gospodarski smo ovisni, uvozimo čak osnovne prehrambene proizvode i nevolimo uzeti budućnost u svoje ruke,jer i dalje se nadamo Briselu i Vatikanu.

Avatar Nlnja
Nlnja
09:18 29.01.2022.

Europa će energetsku neovisnost morati skupo platiti, padom standarda svojih građana. Puno je logičnije dogovoriti se s Rusijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije