Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Rat za bolnicu Srebrnjak i 'ukleti' sanatorij

Projekt od 60 milijuna eura koji navodi doc. Nogalo jest gradnja Dječjeg centra kompetencije u translacijskoj medicini (CCTM) koji se sufinancira iz fondova EU

Komentari 7

Avatar nekakav
nekakav
03:01 06.12.2019.

Nakon 23 godine kao ravnatelj na glavi ima putra... Ne, nitko neće uzeti 60 mil eura, to je eu novac, za koji prvo moraš sve sam platiti svojim novcem, pa tek onda tražiti eu kasu. Podrška zaposlenih je normalna, pa on ih je i zapošljavao! Nekako mi priča čudna, pred kamerama kmeči zbog smjene, pa nije dobio otkaz. Možda je on taj koji sad muti s tim projektom. Uv veli da se zbog njega kasni... Premalo inf da bi o ičemu raspravljali, al smrdre obje priče.

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
23:58 05.12.2019.

Postoji li još Uskok ili se bavi samo Sanaderom?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
23:16 05.12.2019.

I tako dr. Nogalo zasluženo je dobio nogu, jer se drznuo da drži u svojim rukama projekt za koji je odobrena EU dotacija od 60 miliona eura, što isključuje zagrebačko poglavarstvo iz djelitbe uobičajene 20% provizije iliti 12 miliona Eura. Dobro je još prošao jer ga je mogla progutati tamna noć za tolike milione. Zato vjerodomoljubni ZNA SE i svi ostali političari pjevaju odu zahvalnosti EU. Dvanaest milijardi eura dotacija, bez velikih projekata sa medjunarodnim natječajem, daju makar milijardu provizije, a to nije mačji kašalj, zar ne?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
11:05 06.12.2019.

Narodna izreka kaže da se "konj veže gdje gazda kaže", kojaa ujedno potvrdjuje razvijeni slugeranski gen vas vjerodomoljuba bez razuma. Povjesna zbilja poznaje samo nekoliko slučajeva da se nije tako desilo, počev sa Grgurom Ninskim u kojima su remetitelji starihh dobrih običaja dobili nogu (u boljem slučaju) ili ostali kraći za glavu (Zrinski i Frankopan). Tako je i dr. Nogalo dobio svoju nogu od zagrebačkog Vrhovnika, a vi vjerodomoljubi pjevate Aleluju. Narodna izreka Bogu Božije, a caru carevo je glavno moto dvonožnih papkara i kopitara iz najvjernijeg stada Hrvatskog Boga, a njihov državni tor služi kao fenjeraš (reponja) EU. To što su tražili su dobili i tako bogato nagradjeni za svoje zasluge od Hrvatskog Boga i transatlanskih gazda. Nekada su bili tudji na svome, a sada su i tudji na tudjemu i mirna Hrvatska, zar ne?

VL
Avatar southman
southman
07:30 06.12.2019.

Ti hoćeš jedno a vlasnik hoće drugo ! Što slijedi ?

VL
Avatar Foton
Foton
01:55 06.12.2019.

Malo komentara, Hrvatima normalno da gradoncelnik izgura dobrog doktora da rodje zgrabe milione eura. Kad te hebu stoljecima, naviknes se na to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.