Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Rat za bolnicu Srebrnjak i 'ukleti' sanatorij

05.12.2019.
u 22:20

Projekt od 60 milijuna eura koji navodi doc. Nogalo jest gradnja Dječjeg centra kompetencije u translacijskoj medicini (CCTM) koji se sufinancira iz fondova EU

Sad već bivši ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak doc. Boro Nogalo kazao je da su ga smijenili zbog utjecaja moćnih interesnih skupina koje se žele dočepati projekta vrijednog 60 milijuna eura, ali i vrijednih 80 tisuća kvadrata zemljišta u podsljemenskoj zoni, uključujući i Brestovac, kojima je vlasnica bolnica Srebrnjak.

Doc. Nogalo poručio je da nije pristao ni na kakve kombinacije zbog čega su, kako je kazao, na brzinu izmislili njegovu smjenu. Projekt od 60 milijuna eura koji navodi doc. Nogalo jest gradnja Dječjeg centra kompetencije u translacijskoj medicini (CCTM) koji se sufinancira iz fondova EU.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>>Gastroinspekcija na Adventu: Pobjednik je raca z mlinci, za petama joj janjeći šiš

>>Ivan Inja Bašić na čelu krijumčara skupih limuzina

>>Peruško slovenskog ministra tužio Bruxellesu

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar nekakav
nekakav
03:01 06.12.2019.

Nakon 23 godine kao ravnatelj na glavi ima putra... Ne, nitko neće uzeti 60 mil eura, to je eu novac, za koji prvo moraš sve sam platiti svojim novcem, pa tek onda tražiti eu kasu. Podrška zaposlenih je normalna, pa on ih je i zapošljavao! Nekako mi priča čudna, pred kamerama kmeči zbog smjene, pa nije dobio otkaz. Možda je on taj koji sad muti s tim projektom. Uv veli da se zbog njega kasni... Premalo inf da bi o ičemu raspravljali, al smrdre obje priče.

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
23:58 05.12.2019.

Postoji li još Uskok ili se bavi samo Sanaderom?

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
23:16 05.12.2019.

I tako dr. Nogalo zasluženo je dobio nogu, jer se drznuo da drži u svojim rukama projekt za koji je odobrena EU dotacija od 60 miliona eura, što isključuje zagrebačko poglavarstvo iz djelitbe uobičajene 20% provizije iliti 12 miliona Eura. Dobro je još prošao jer ga je mogla progutati tamna noć za tolike milione. Zato vjerodomoljubni ZNA SE i svi ostali političari pjevaju odu zahvalnosti EU. Dvanaest milijardi eura dotacija, bez velikih projekata sa medjunarodnim natječajem, daju makar milijardu provizije, a to nije mačji kašalj, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije