Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB POKRENUO EGZODUS
Povratak na članak

Rat u Siriji počeo prije 9 godina: Od tada ubijeno više od 384 tisuće ljudi

Najmanje 384.000 ljudi ubijeno je u Siriji od početka sukoba u ožujku 2011., od kojih više od 116.000 civila, prema novim podacima koje je objavio Sirijski opservatorij za ljudska prava (SOHR) u subotu uoči devetgodišnjice početka rata

Komentari 3

SI
sisavac
07:17 16.03.2020.

ja bih molio da mi se pojasni pojam 'savezničke snage' u kontekstu rata u siriji... jer jedino savezničko u siriji može biti ono povezano sa regularnom sirijskom vojskom. a 'saveznici' koji napadaju regularne sirijske snage su u stvari teroristi, i tako ih treba nazvati i tretirati. pa bili to zapadni vojnici ili bradonje iz katara, svejedno.

VL
PL
@ploto@
16:13 15.03.2020.

Opet čitamo proglas koji se prosljeđuje iz centrale laži i obmana.Kao izvor se navodi SOHR koji kontroliraju Rothschilds@co..Pravi je razlog planda se Sirija opljačka i razori ,slično kao i Irak,a od nje bi ostali dijelovi po etnički sukobljenim skupinama.Dio bii pripojio Izrael u sklopu projekta The Greater Israel,a milijuni izbjeglica su planski poslani u Europu da stvore kaos i nemire.Svako pametan će pljunuti na ovu sramotnu obmanu.pljuc

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
21:59 14.03.2020.

Evo ovaj novinar place za isilovcin. Disu prijatelji Sirije tosu oni tamo kaos napravili. Nije bilo cjevi kroz siriju toje vrag nema plinovoda. Nije uspjelo Prijateljin Sirije ulog ogroman dobitak nula. Oce malo nafte koi Erdogan . Medutim osmajlija dobi po tamburi. Pa sads kmeci Amerin na ramenu .Mora se postovat suverena zemlja i njene granice. Tuje vrag haha kao u Avganistanu pa sad Ameri moraju van.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.