Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica oslobođenja Bučja
Povratak na članak

'Rat smo dobili, ali borba za Hrvatsku još uvijek traje'

Župan Tomašević: Trebamo slaviti svoje velike i veličanstvene pobjede, koje često pretvaramo u komemoracije. Trebamo se sjetiti, upisati u dokumente i knjige i uvesti u udžbenike zbog mladih generacija koje dolaze što se to dogodilo 1990. i 1991. godine

Komentari 6

SA
sani1
18:03 26.12.2019.

Kakvu sad Hrvatsku, majke ti?

VL
DU
Deleted user
17:53 26.12.2019.

......zaboravih napomenuti: i ovaj gospodin što nosi odoru je Tomašević. Ima toliko prekaljenih boraca i zengi iz tvog kraja, zar nema drugih osim Tomaševića?

VL
DU
Deleted user
17:48 26.12.2019.

Svakako se slažem da se ovakva mjesta moraku dostojno obilježiti, učiti djecu što se tu događalo, ućiti ih poštenju, činiti ih ponosnim i ugraditi u njih visoku dozu lojalnosti. Ipak, gospodine Župane ne treba pretjerivati, nije Hrvatska u ratnom stanju, Ona je nagrižena od postkomunističkih i novokomponiranih adezeovakih, esdepeovskih i kriminalnih organizacija, hvala Bogu da smo u EU pa se ipak moramo držati elementarnih zakonskih odredbi. Hrvatska je ozbiljna zemlja, njena mladost ima šansu, samo je ne trebate gušiti i zamarati.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:35 26.12.2019.

To je ono pravo, što nam snagu daje. Vjerodomoljubni državovoditelji ne mogu, osim sebi i ostalim zaslužnim dvonožnim glodarima, dati izobilje kruha dvonožnim papkarima i kopitarima, ali zato ratnih i vjerodomoljubnih igara ovi imaju na pretek, te oni prateći istete trebaju zaboraviti na iće, piće, pa čak i krov nad glavom, zar ne?

VL
DG
Drug_gospodin
20:15 26.12.2019.

Borba za Hrvatsku još uvijek traje, a iskazuje se mlaćenjem svoje žene. Jer, tako je to u obitelji.

VL
RI
rimac444
22:13 26.12.2019.

Dobili smo jedan rat ali ne i odlučujuću bitku protiv najvećeg zla u Hrvatskoj, koja uništava i dalje sve dobro u hrvatskom narodu, dijeli narod, sije mržnju. Jedino lustrcija može spremiti komunjarske zločince, kriminalce, pljačkaše na smetište.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.