Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruska agresija na Ukrajinu uzdrmala financijska tržišta, svi opet traže švicarce

Rat oslabio euro, franak i zlato ostali sigurna luka za kapital

10.03.2022.
u 06:43

Tržište nekretnina također bi moglo zastati zbog nesigurnosti kupaca koji kupuju na kredit

Ključne riječi

Komentara 16

TA
Tajg
07:11 10.03.2022.

Jačanje dolara kao i prezaduženoga američkoga gospodarstva koje kod drugih država znači bankrot sa više od 130% od BNP , bilo je povod pod otkrljem NATOa kreirati ovaj sukob sa Rusima šteteći kao kod 1. I 2. w.w. prije svegaa Europi u nadi da će i dalje tiskanjem bezvrijednoga dolara kao vodeće valute diktirati sami ekonomsku politiku svijeta i nametati političku i društvenu osnovu duboke države.

SD
sdragan
07:07 10.03.2022.

Kome EU udara sankcije? Rusima ili sami sebi? U Moskvi nista nije poskupelo! Koliko ja vidim...Ameri trljaju ruke, a Evropljani placaju!

DU
Deleted user
08:38 10.03.2022.

Navijački komentari su beskorisni o tome tko će što će.Davno su ljudi napisali tko su svjetski moćnici,a Švicarska je gnijezdo špekulantskih milijardera i korporacija.Ne temelji se kapital na siru,čokoladi i satovima,nego čuvanju i pranju prljavih novaca i dragocjenosti na uštrb sirotinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?