Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINA
Povratak na članak

Rat koji nikada nije ni prestao: Ti Hrvat. Kamo ideš? Što snimaš!? One fašiste tamo?

Večernjakov suradnik proveo je dva dana s ukrajinskom vojskom, a onda dva dana, na istom mjestu, s proruskim separatistima

Komentari 106

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:08 04.07.2017.

dobro a kako si prešao crtu razdvajanja iz fašističkog dijela u separatistički?

VL
Avatar uputnik
uputnik
23:44 11.04.2023.

Na internetu se pojavio video koji prikazuje kako ruski vojnici uživo odrubljuju glavu ukrajinskom vojniku.

VL
MO
mobitel20
19:24 03.07.2017.

Los clanak. Kao da su ga pisali iz Centra za mirovne studije...ono, politicari kuis, stoka kuis, narod isti , kuis, tko ih bre zavadi, kusis, koks,plin kuis, vecera u dvorani kuis...

VL
SA
sampras
22:16 03.07.2017.

Ukrajina je interesna i kulturna sfera Rusije, a sad što neki globalist, sotonist, Soroš ili Juncker misli kako Rusija nije velesila i ne treba imati svoju interesnu sferu, to je naš problem.

VL
DR
dravskimornar
10:21 04.07.2017.

Putine,prihvati mirnu reintegraciju koju predlaže Plenković,a koja je uspješno provedena u Hrvatskoj,i dobit češ Krim i ostali teritorij bez ispaljenog metka.Nakon mire reintegracije u Hrvatskoj,Slavonija je postala slijepo crijevo Hrvatske i totalno propala,Srbi su dobili veća prava nego što su imali u Jugi,u policiji rade na području Hrvatske,a žive u Srbiji,u svim državnim službama su morali vratiti omjer zaposlenih Srba i Hrvata kao što je bilo prije rata itd.Većina stanovništva iz tog područja kupuje u Srbiji i puni njihov proračun,jer sa hrvatskim cijenama jedva da mogu preživjeti.Zato druže Putin prihvati mirnu integraciju na hrvatski način,i sami građani bili Ukrajinci ili Rusi,prihvatiti će Rusiju barem sa ekonomske strane,jer će ih matična zemlja Ukrajina staviti na margine svoje politike.Kao i u Hrvatskoj,ukrajinski branitelji,bunit će se protiv slobode i abolicije ruskih separatista,ali će i sami kupovati i puniti proračun Rusije,samo ako im pružiš niže cijene svakodnevnih potrepština,jer djecu treba nahraniti.A s vremenom,kada Ukrajina bude primljena u EU,>Ukrajinci sa tog područja će većinom iseliti u neke od zemalja EU,kao što sada Hrvati iseljavaju iz zemljom najbogatije Slavonije,a Srbi ostaju i zapošljavaju se u osječkim firmama,a troše u majčici Srbiji.

VL
SM
siki_miki
19:23 03.07.2017.

Rusi naravno nece popustit i predat to u ruke Ukrajinaca, a koliko se cini odrzavaju tu pobunjenu rusku "krajinu" bez ikakvih teskoca. Ipak puno su veca i mocnija vojna sila. A Ukrajinci pak ne zele cak ni primirje, stalno se potencira taj sukob iako bi druga strana vjerojatno vec pristala na mir. Iako su za pocetak sukoba krivi Rusi, za nastavak su krivi Amerikanci, pogotovo ovi republikanski radikali koji traze da ne uspije Minsk, jer Minsk je u njihovim ocima pobjeda mrskog neprijatelja Putina i kraj sankcija izmedu EU i Rusije sto u SAD-u pod svaku cijenu zele izbjeci.

VL
IL
ilijan
08:52 04.07.2017.

Diktator Putin mora otić i doć neki mirotvorac poput gorbačova...

VL
SF
Sv Franjo
21:26 03.07.2017.

Braniti dom je sveta dužnost svakog Ukrajinca do pobjede nad okupatorima.

VL
Avatar TheJack
TheJack
23:17 03.07.2017.

Lijepo. Doista me zabavlja prepucavanje 'rvatina sa srbendama. No ima i razlika koja je skoro pa ocevidna. Srbi vazda tjeraju neku pravdu i ne uce iz povijesti i poraza. No to je odlika gluposti i tu se malo sto moze uciniti, ali ima mjesta za napredak. U hrvatskim kometarima ne moze, a da se ne osijeti zloba i kopleks manje vrijednosti glede srba. Koliko moras biti udaren u glavu, pokvaren i zao, pa da ti nelagodu cine gluplji od tebe? No vratimo se na temu clanka. Hrvati nisu htjeli zivjeti u YU, pa su se odvojili. Rusi ne zele zivjeti u Ukrajini, pa su se odvojili. Albanci ne zele zivjeti u Srbiji, pa su se odvojili. Skoti i Katalonci su na putu da se odvoje od Britanije i Spanjolske. Kurdi ne zele zivjeti sa turcima. No jedino je hrvatski cilj pravedan, a za sve ostale se nalaze ove, ili one primjedbe. Je li tako?

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
20:03 03.07.2017.

Putin je trebao uci u Ukrajinu i rastjerati te teroriste sa Maidana, a ne pustiti da mu fasistoidi huskaju bratske narode u rat. Oni su kao ISIL-ovci, huskaju ka pascetine narode jedne na druge, dok oni oplajckaju zemlju iza kulisa narodu. Znamo i mi nesto o tome.

VL
ZL
zlako
21:58 03.07.2017.

Divlji istok nikad neće pobijediti Ukraince

VL
ZL
zlako
19:20 03.07.2017.

Ukrajinci su spremni za svoj Dom i obraniti če ga.

VL
ST
Stormbringer
21:29 03.07.2017.

Brat na brata, susjed na susjeda.Pod hitno zaustaviti vojne operacije i poslati vojnike svojim obiteljima. Ovo je puno drugačije od velikosrpske agresije. Niti Rusi, a niti Ukrajinci ne žele "do tokija" kao što su naše "komšije". Ukrajina treba biti vojno neutralna i bez stranih vojnika, a Rusi povući svoje snage kući. Želim mir svima.

VL
HR
hromcan
00:12 04.07.2017.

To vam je isto kao što je bilo u Hrvatskoj 90tih ,a i isto če završiti. Samo če sigurno još puno života bez veze ugasiti.....

VL
IL
ilijan
19:56 03.07.2017.

Nadajte se Ukrainci braćo uz vas su Hrvati!

VL
Avatar Matija22
Matija22
19:31 03.07.2017.

na istoku ukrajne će bit mirna reintegracija okupiranih područja u ustavno-pravni poredak ukrajne, a krim će rus sam vratit kad ogladni od sankcija za par godina i ispričat će se ukrajincima za krađu teritorija

VL
DU
Deleted user
19:22 03.07.2017.

ahahaha...sta vas muci... ruska vojna nadmoc ili ukrajinsko-americka nemoc

VL
DU
Deleted user
18:32 03.07.2017.

jesi napisala nesto I o ustaskim placenicima u ukraini. a I ovo, bice narucen clanak, bio zidov potrosenko kod trumpa pa bice dosla direktiva iz buzinskog spijunskog bunkera da se nesto napise o ukraini. I jesi razumjela cirilicu, vidim ukrainska vam ne smeta ko one ploce na cirilici po hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.