Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti eskalacija
Povratak na članak

Rat Izraela i Irana u Siriji: 'Cilj nam je uništiti državu Izrael'

Izraelska vojska prvi je put priznala da je raketirala iranske položaje oko Damaska, uslijedio žestok odgovor

Komentari 15

ZA
Zapadnjak
10:01 22.01.2019.

Nevjerojatno, lijepo covjek napise da je iran dosao u siriju i da s hezbolahom siri potencijalnu bojisnicu, a u sljedecoj recenici da izraelska politika destabilizira situaciju? I otkad je jeruzalem glavni grad svih muslimana, kad je to oduvijek meka? Osim toga, od 79-e prijete izraelu unistenjem i genocidom, svatko na ovom svijetu bi se branio na isti nacin kao izrael...

VL
Avatar superhik74
superhik74
13:27 23.01.2019.

Hqasbara lazi koji dolaze iz cionisticke kolonizirane Palestine su uvijek iste, Iranci su rekli da im je cilj izbrisati cionisticki rezim (smjena rezima inace je jako "popularna" u zapadnim imperijalnim krugovima kao sto vidimo sirom svijeta) a ne unistiti drzavu,, medjutim hasbara lazi su odmah to izmislili kako bi kao agresor glumili ulogu zrtve.

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:09 22.01.2019.

Aparthejd ima izbore za dva mjeseca pa ratni zlocinac Miliekowski pokusava zaraditi poene teroristickim akcijama po Siriji a usput pokusava uvuci velikog brata SAD u rat kako bi oni ginuli za njegove interese.

VL
Avatar štrumpf
štrumpf
09:51 22.01.2019.

Uništiše Izraelci reklamu Pancira..

VL
PU
paul-umpe
17:02 22.01.2019.

udri Benjamine svom silom

VL
SS
sokac sa drave
10:21 22.01.2019.

Amiji glume da se povlace iz Sirije a ustvari ovo im je plan B za nastavak rata.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:58 22.01.2019.

ne postoje iranske mete u siriji. to bi značilo da iran napada svoje snage... postoje izraelske mete i ciljevi u siriji, a to su sve organizirane jedinice, osim isil-a, kojemu izrael pruža podršku. činjenice. pravo sirije je da uzvrati. a međunarodna zajednica treba nastaviti samo gledati i podupirati jednu stranu, kao i do sada, izraelce, jer okupacija tuđeg teritorija se predugo tolerira, da bi sad najednom to postao problem. jedino vojno rješenje će donijeti mir na bliskom istoku. nije izrael tolko nadmoćan kolko ga prikazujete. u nekom sukobu širih razmjera, koji je za očekivati za godinu-dvije, izrael neće imati front, već će se tući posvuda. par milijuna palestinaca u samom izraelu i na okupiranim teritorijima neće mirno ko ovce čekati kad se sukobi rasplamsaju. izrael ima jako malo vremena da sredi odnose sa susjedima, jer niti će ovo u siriji i okolici trajati vječno, niti će izraelski terorizam ostati bez odgovora i sankcija unedogled. i da, kakve veze ima to što neki iranac ponekad izjavi da izrael treba uništiti? izrael to radi svojim susjedima otkako je ubačen među njih 48-e! pravo na zemlju ne postoji, obećana zemlja iz biblije ne postoji, nema je. opasnost iz sirije izrael riješi u pola sata, samo se povuče sa okupiranog golana. samo... al to je za okupatore veliki problem.

VL
TO
Toni70
09:54 22.01.2019.

Tako se to radi Bombaš Assada prijatelji ga rasturili doveli u kameno doba . Kao i sve ostale susjede Izraela . Ako ga djeca napadnu praćkama pobijediš -pobiješ i njih . Svi stali zaostali znaju ne smiju da laju jezikk za zube . Putina se nitko ne boji niti ikoga briga za njega . Sretan da i njega ne gađaju direktno. rasturaš doletiš gdje god i kad god zaželiš . I naravno onda objaviš prijateljima . Strašni Iran ima cilj nas uništiti ... !!!??? To da je obratno i da je uspio cijeli Zapad da okrene opet protiv Irana koji je pristao da ostaje bez jedinog pravog efikasnog obrambenog oružja-atomskog kojeg Izrael posjeduje u stotinama komada.... Iran je pristao sa obzirom što su se tobože maknule sankcije i nema prijetnje direktne od strane Zapada . Ali je zato ostalo i aktivno postala prijetnja i napad od glavnog predstavnika tamo demokracije >Izraela " A Ameika se može odlučiti kad god u kojem trenutku si to zaželi zamisli d a "kampanjira" tamo .... Ali su svjesni da su svi F16 tamo preko potreban i da če Izraelci to koristiti i da su dovoljni za Iran . Svijet je gledao kako se okolo Izraela sve lijepo rastura gori sad jedan strašni neprijatelj Izraela manje ili više da se zbriše kome j to problem u NATO i Americi i da se sekira zato ? . Naftu ne trebamo uskoro na struju i vodu vozimo I što nego oružje trošiti tamo daleko i sigurno protiv tih nemoćnih zaostalih ne naoružani sa tim matorim preko 70 godina starim naoružanjem atomskim bombama !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.