Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE GODINE RATA U UKRAJINI

Rat bez kraja za kraj svijeta: Politički i ekonomski utjecaji vrlo su veliki

26.02.2024.
u 08:07

Dvije godine od početka invazije koju je ruski čelnik Vladimir Putin pokrenuo u Ukrajini, diljem Europe i svijeta ponovno se vrlo mnogo govori o sukobu koji je na neko vrijeme pao u drugi plan. Jesmo li ovim sukobom ušli u 'eru ratova'

Komentara 9

TU
tuzibaba
12:27 26.02.2024.

Dok god bogata elita sjedi na sigurnom a sirotinja ratuje bit će ratova. Sirotinja gine a bogati postaju još bogatiji. Ratno profiterstvo nije Hrvatski izum, događa se svuda gdje se puca.

DU
Deleted user
10:31 26.02.2024.

Od kad je svita nema pravde niti ce je biti to znamo svi.Ovaj rat moze biti "pravican"samo onda ako su obe vojske koliko toliko ravnopravne.Dati ukrajini hipersonicne rakete koje mogu gadati moskvu i rat je gotov za 7 dana !

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:31 26.02.2024.

Rusija na nekoliko razdvojenih i udaljenih lokacija napada na ukrajinske položaje. Očito želi iskoristiti blokadu pomoći od strane SAD-a koja traje već tri mjeseca a koju predvode Trump i članovi Republikanske stranke u Kongresu. Moguće da su napori Rusije i dijela američkih političara u ovom trenutku koordinirani zbog američke predizborne kampanje. Trump koji je tri puta bankrotirao želim predvoditi u američku budućnost a sam ne pokazuje osim populizma i lažiranja podataka druge sposobnosti. Ovime je Amerika izravno pomogla rusku agresiju i postala nevjerodostojni saveznik. Ruski glavni pravci napada su u oblasti Kharkiiv u smjeru Kupianska, iz područja Bakhmuta u smjeru Chasiv Yar i kod Robotyne. Ukrajinci se brane onim što imaju a to su dronovi domaće proizvodnje, artiljerijom, snajperima, oklopnim postrojbama u kojima su se pojavili na bojištu i tenkovi Abrams 2. Novi pravci ruskih napada su iz Lastochkhine prema mjestu Tonenke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije