Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasvjeta

Rasvjeta za malonogometno igralište u Vrbnu

rasvjeta (1)
Lj. Risek
14.11.2011.
u 12:34

Struju konačno dobiva i lovački dom u Ježovcu Donjem, kojim upravlja Lovačka udruga Vepar iz Vrbna, a uskoro javna rasvjeta stiže i u zaselak Gajski

Sve je spremno za postavljanje reflektorske rasvjete kod malonogometnog igrališta u Vrbnu u bednjanskoj općini. U općinskim komunalnim službama kažu da je Općina Bednja nabavila stupove i mini reflektore pa bi postavljanje stupova i montaža rasvjete trebali početi još ovoga tjedna. 

Također, u tijeku su i radovi na izvođenju električnog priključka na lovački dom u Donjem Ježovcu, kojim upravlja Lovačka udruga Vepar iz Vrbna. Radove, kojima će se omogućiti da dom napokon dobije struju, obavlja Elektra, a također ih financira Općina Bednja. O proračunskom trošku postavljene su i svjetiljke na stupove javne rasvjete od centra Vrbna i škole u pravcu Vranojelja, a dosta žarulja montirano je i na području Šinkovice Bednjanske. Iz općinskih službi poručuju da će uskoro postaviti i rasvjetu u zaselku Gajski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije