Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAH OD POPLAVE
Povratak na članak

VIDEO Izlila se Sava u Zagrebu, Dobra poplavila ceste u Ogulinu. Očekuju se daljnje oborine

Kolnici su jutros mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a ponegdje ima i magle, javio je Hrvatski autoklub (HAK) koji upozorava na mogućnost odrona te vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Komentari 7

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
11:25 30.09.2022.

Raste vodostaj Kupe i Korane, čeka se vrhunac vodenog vala u Karlovcu i uz pola Piranskog zaljeva imaćemo dovoljno vode, vlage, mokroće i poplave kao svoji na svome poplavljenome jer imamo prave hrvate.

VL
PV
prcko.vita
10:19 30.09.2022.

Važno da mi građani uredno plaćamo komunalne naknade a to što su nam ceste i upravljanje vodama na nivou Burundi države nikom ništa. Tuga i sramota, i mi se zovemo dio Europe!?

VL
TM
trade_mark
09:20 30.09.2022.

sva sreća da hadezeovci vladaju tim područjima 30 godina pa su izgradili sustave za zaštitu od poplava. bravo karlovčani, birajte i dalje kriminalnu organizaciju!!

VL
DU
Deleted user
08:48 30.09.2022.

Ajde nije sve tako crno, biti će rekonstrukcija prometnica gdje se može dobar novac izvući. Ovo je prilika za zaradu, stoga idemo dalje! Živio HDZ!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.