Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrde ruski mediji
Povratak na članak

Raste nezadovoljstvo Putinom, u Kremlju se već raspravlja tko bi mogao biti njegov nasljednik

Poslovni i mnogi članovi Vlade nezadovoljni su što je Vladimir Putin krenuo u rat ne razmišljajući o razmjerima sankcija.

Komentari 13

Avatar nekakav
nekakav
07:05 25.05.2022.

jel netko javio rusima ovu vijest? oni to sigurno ne znaju, ipak se ove vijesti produciraju u baltičkim državicama. što ne pišu o nezadovoljstvu u europi? sigurno su svi sretni sa cijenom benzina blizu 2.5 eura po litri. i računima za plin, struju. interes ljudi je odavno prešao s ukrajine na druge, životne probleme. bogati poslovni ljudi.. to su oni koji su desetljećima izvlačili milijarde iz rusije, i kupovali vile za desetke milijuna eura, jahte za pola milijarde eura, bacali milijarde u nogometne klubove? takve u rusiji jako vole, navijaju da im europa, zapad, uzme sve. njima ,rusima, od tih milijardi ionak nikakve koristi. sad će ti poslovni ljudi, koji svoje bogatstvo crpe iz rusije, jako paziti kako posluju i u što ulažu novac.

VL
PR
prajdali100
21:27 24.05.2022.

Još uvijek nitko ne smije ni pisnuti ! Putin je imao godine da usavrši svoj autoritarni režim a figure su razmještene u skladu sa njegovim strateškim konceptom.

VL
ST
Stipan
07:38 25.05.2022.

Putinu su dani odbrojani.

VL
OL
oLo
22:48 24.05.2022.

Evo ja živim u Italiji i mogu reći da police u trigivunama nisu pune kao nekoć, Talijani zabrinuti neće imati dovoljno žita za njihovu pastu Italianu, a pitam se kako je talijanska ako su žito uvozili a svi se kaoo boje za Afriku jer bit će gladna, pa kad su Amerika i Europa toliki dobročinitelji, onda nek oni šalju Africi žito, ako ga imaju, a ne Ukrajini silno oružje.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
23:54 24.05.2022.

U evropi nesme niko da pisne osim Orbana. Svi moraju da klimaju glavom kako kažeWašinton i Brisel

VL
Avatar Jovan    Deribaba
Jovan Deribaba
22:12 24.05.2022.

Mogo bi jedino Car Lazar da ga zameni sli onje pokojni već 70 godina. Slava velikanu

VL
IS
ispodneba
21:52 24.05.2022.

Doista, Ukrajinci se zrtvuju za obranu svoje slobode, suverenosti i teritorija hrabro i odlucno. Ukrajina je, moze se slobodno reci, prva crta obrane zapadnjackog zivotnog i civilizacijskog sustava vrijednosti. I nase komsije preko Dunava ce im vjecno biti zahvalni jerr su ih otrgli ispod sape ruskoga medvjeda i sada se neometano mogu okrenuti ka civilizaciji. Do Vucica je...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.