Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željni odmora
Povratak na članak

Raste broj Nijemaca koji planiraju putovati u 2021.

Mnogima su dojadila ograničenja, uz Nijemce na put se sprema i veći broj Švicaraca, Nizozemaca, Austrijanaca... a svima njima i dalje su najzanimljivije europske destinacije

Komentari 1

SI
sisavac
10:08 08.12.2020.

dići ćemo mi cestarine za 100%, samo nek dođu, i mi smo ih željni. čekaju ih sokovi iz ove godine, a i tijesto za pizzu, ribice, sve što smo čuvali za njih ove godine, će ih pričekati iduće. sve je onako kako su ostavili, ništa nismo dirali ,samo da im bude udobnije, poznatije. i tako 40 godina već. imamo i nove maske, sa fora natpisima. maske će morati biti veće površine od kupaćih gaćica, to je jedino do čega ćemo držati i biti strogi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.