Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: ANTONIJA JOZIĆ

'Nema zaokreta, HDZ je izrazio čvrst stav da smo na visini zadatka za četvrto desetljeće i stranke i države'

18.06.2022.
u 22:46

Izazov je bio upravljati županijom koja, nažalost, još uvijek otplaćuje dugove od prije 15-ak godina

Komentara 6

TA
Tajg
23:07 18.06.2022.

Oćeš reći , mnogima jednokratna karta biti će nedostižna. Nažalost točno.

LI
Lizabeth
22:54 18.06.2022.

Energetska kriza. Još jedna velika laž koju nam na Zapadu serviraju je da je Rusija kriva za energetsku krizu i skupu naftu, ali istina je da se sve ovo moglo predvidjeti, ja sam u svojem tekstu 2 mjeseca prije rataata u Ukrajini najavio energetsku krizu i napisao: „Ne znamo točno što će iskoristiti kao opravdanje, možda neki hakerski napad, možda će energije jednostavno „nestati“ jer trenutno diljem EU masovno gase elektrane, kako bi tobože prešli na zelenu energiju. Sve su to laži, ali moramo biti spremni na njih.“ Dakle, plan je bio poznat, ali opravdanje nije. I što se sad dešava? Tankeri iz Rusije se prekrcavaju u Saudijskoj Arabiji, Indiji, Indoneziji, Kini, i sličnim zemljama i onda se pod drukčijom deklaracijom prodaju u EU. Preprodavači zarađuju, a mi kao rezultat imamo skupo gorivo na pumpama. Pogledajte koliko je porastao izvoz Ruske nafte u Indiju i Kinu (izvor: Financial Times) Što mislite zašto je Indija povećala kupnju Ruske nafte za 10 puta? Što će im toliko? Pa jasno je da oni tu isti naftu prodaju Europi i Americi! I pritom zarađuju! A Kinezi rade istu stvar. Rusija je od početka rata poduplala profite od nafte koji sada iznose 62 milijarde Eura dok su prije rata iznosile oko 35 milijarde. A tko to plaća? Mi, svaki puta kada natankamo gorivo na pumpi. Svaki put kad napunite rezervoar u autu, vi indirektno financirate Rusiju, Indiju i Kinu. Ali to vam vaši političari nisu rekli, jel tako? Danijel Klaić Točka, sve jasno.

OD
Odvojeno
22:53 18.06.2022.

Valove iseljavanja uspješno potiče vladajuća zločinačka partija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?