Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parlamentarni izbori
Povratak na članak

Raspuštanje Sabora sredinom svibnja, izbori najkasnije u srpnju?

Iako su i dalje na snazi mjere ograničenja kretanja i javnih okupljanja zbog epidemije koronavirusa, naš izvor tumači kako za izbore nije nužno proglašenje potpunog kraja epidemije

Komentari 11

ST
Stipan
12:59 25.04.2020.

Ako ostanemo živi!

VL
PV
prcko.vita
14:27 25.04.2020.

Molim samo da Škoro opet pomogne, pa da nam konačno drug Mavas ode opet do Las Vegasa, imam osjećaj da će ga ovaj puta na ruletu da krene.

VL
IP
ISKRENI_PARTIZAN
22:31 24.04.2020.

Jugokomunisti(HDZSDP) gube iduće izbore, Škoro pobjeđuje!

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:30 25.04.2020.

Kako se prozirno popuštaju mjere kako bi se moglo održati izbore. Kako prozirno.

VL
OP
opančar
21:02 24.04.2020.

lopovska posla, nema novca za liječnike, a za izbore ima, interesantno.

VL
DU
Deleted user
12:45 25.04.2020.

Nitko od nas NE glasuje za pojedinca već za stranku i prema tome naši glasovi za face koje su u Saboru i Vladi ništa ne predstavljaju u konačnom odabiru likova koje gledamo !!

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
13:42 25.04.2020.

Ja se nadam pobjedi HDZ-a. Ili SDP-a, cisto svejedno ali vise HDZ-a jer su oni duze rasturali i spaljivali drzavu. Ne bi sad bilo posteno da nakon sto su u drzavi unistili sve sto se moglo unistiti od industrije ii poljoprivrede nadalje, da drzavu pokusa vaditi netko treci, cetvrti,,,,,,. Kad su vec 30 godina tako dobro lagali Hrvate i ostale supatnike nam u Hrvatskoj zvane gradjani Hrvatske, ne bi sad bilo fora da nas pocne lagati neko treci, cetvrti, 5.,,,,,,,,,A i red je, kad je su vec oni  doveli drzavu pred bankrot  da ga sami na jesen ili sljedece proljece i proglase, pa da se lijepo agonija nastavi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.