Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOT MILORADA PUPOVCA
Povratak na članak

Raspudić se oglasio: 'Pupovac za stvari iz spota nije kriv, ali jest za puno drugih stvari'

Natovario je tako na sebe apsurdne, pretjerane, karikaturalne optužbe, da je kriv za sve pa ispadne da nije kriv za ništa, smatra Nino Raspudić

Komentari 4

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
14:05 30.06.2020.

Pupovac je neslužbeni predsjednik HDZa.

VL
DU
Deleted user
14:27 30.06.2020.

HDZ je otvorio granice Srbije i Bosne kako bi im glasači mogli doći na izbore, sada znamo tko nam bira vlast! Hrvati u Bosni nam nisu prijatelji jer biraju nam vlast koja nas pljačka a njima šalje novac, zbrinjava hrvatske kriminalce i mi to financiramo!

VL
Avatar madcap
madcap
00:38 01.07.2020.

On se uhvatio Pupovca?? A šta je s Njonjom Nino?? Totalni fjasko, Očito ne napada Jandrokovića jer se dogovorio s Plenkovićem. Ovo s Pupijem je diverzija Bit će žetončić

VL
Avatar oficir
oficir
14:13 30.06.2020.

rođo Nino štel reć, "kriv je što je živ"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.