Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Raspudić: 'Plenković je u Ukrajini lav, a u BiH miš. Znam tko idući leti iz Vlade'

Koprivnica: Čelnici Mosta ispred Podravke održali konferenciju za medije
Damir Spehar/PIXSELL
10.05.2022.
u 15:55

Saborski zastupnik Mosta dao je intervju za Večernji list.

Komentara 57

OD
omče.delam
16:32 10.05.2022.

Eto što se zbiva kad osoba vkoja je vikala "mi u BiH ne bi smjeli biti niti Srbi, niti Bošnjaci, niti Hrvati, najbolje bi bilo da smo svi Bruce Lee" udajom u obitelj Selak naglo otkrije svoje hrvatstvo. Problem u svemu tome je što je ta ista osoba i dalje uvjerena kako se hrvatstvo iskazuje podrivanjem hrvatskih interesa i mlaćenjem prazne slame.

JU
Jura1050
17:30 10.05.2022.

Nino Raspudić sve što radi radi iz materijalnog interesa ! Svojevremeno je pisao kolumne za glasila iz Laktaša ( u kojima je pravdao velikosrpsku politiku i po svemu sudeći time se “ borio “ za prava Hrvata u BiH ) i često sudjelovao na različitim tribinama u BL a sve to dobro naplaćivao . No kad je tamo ponestalo novaca počeo pisati za VL ali je poslije uvidio da se u Saboru više zarađuje te je trenutno tamo . No tamo sigurno neće još dugo ostati nego vjerojatno razmišlja o Bruxellesu . Unatoč da je u mnoštvu svojih “ radova “ omalovažavao sve što dolazi iz EU i predviđao njen skori raspad zbog novaca će on rado kandidirati se za EU parlament .

DU
Deleted user
17:04 10.05.2022.

Slučajnog danas nema na sceni. I sastanak s Pahorom je otkazao. Valjda je sve bilo planirano prerano. Zato je njegov mališan Nino preuzeo dijeljenje današnjih kvota bedastoća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?