Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO NE BI BILA POLITIČKA VLADA'
Povratak na članak

Raspudić: Ljevica mora shvatiti da ne varaju svoje birače ako bi s nama sastavljali Vladu nakon izbora

Zastupnik Mosta smatra da je moguć dogovor ljevice i desnice za rušenje HDZ-a nakon izbora i osnivanje tehničke vlade, u Možemo! tu potencijalnu kombinaciju - odbacuju

Komentari 12

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
10:43 14.03.2023.

Loša ideja. Svi znamo što nam je donijela, i još nam uvijek donosi, šestojanuarska kontrarevolucija iz 2000. godine.

VL
GA
Gajger
09:55 14.03.2023.

Raspudiću, dosadilo ti se baviti politikom pa se želiš pokopati ? S Benčićkom koja je hodajuća ideologija i sličnima ćeš osnivati tehničku vladu ? Zbilja želiš biti novi Budiša ?

VL
Avatar Jopa
Jopa
16:59 14.03.2023.

Raspudiću ako misliš da je korak naprijed dovesti SDP i Možemo na vlast umjesto HDZ-a onda si veći luzer od Budiše svojevremeno. Pokopat ćete Most ako to zaista planirate.

VL
VI
ViktorJ
09:58 14.03.2023.

Zamisli ti te zavisti i nemoci i jada MOSTa kada pozivaju lijeve i desne kako bi srusili HDZ XDD Komedija... vlast je slast zar ne Nino! Tek sad vidim koliko je HDZ jak i mocan kad ga se tolko boje da se trebaju ujediniti da ga pokusaju srusit XD I jos jednom necete uspiti, da nakon fenomenalnog mandata pustimo nesposobnjakovicima da nam vode drzavu!

VL
BA
Barba56
17:06 14.03.2023.

Ne znam tko mu je kazao da ce on sastavljati neku vladu , ali dobro je da znamo koje su namjere Mosta . Treba ih zaobici u velikom luku .

VL
DM
D'Mich
17:32 14.03.2023.

Rušenje samo zbog rušenja. Tako su radili prije. Rušili Milanovića, pa Culeja, pa Karamarka, pa Dalićku, pa htjeli još Marića.... pa čekaj malo jel mislite vi konačno raditi nešto ili šta? Bolje da ostanu oporba dok ne sazriju, sve u svoje vrijeme.

VL
KO
Kološanin
09:05 15.03.2023.

Je li Nino, osim rušenja HDZ-a, smislio daljnje ciljeve i program zajedničke postizborne koalicije bez ideologije? Što nudi biračima nakon što sruši HDZ? Bavit će se sami sobom i podjelom ministarskih fotelja ko Račanova šestorka. Bit će oporba u vlastitoj Vladi kao što je Most bio u Plenkovićevoj. Od ulaska u politiku Nino nudi ucjenu NATO-a i rušenje HDZ-a, ali nikako čuti od njega što bi napravio nakon realizacije tih svojih genijalnih ideja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.