Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Autopromet

Rasprava opet odgođena jer se vozači ne mogu okupiti

Vozačima Autoprometa sudi se u Sisku za pronevjeru
Nikola Čutuk/PIXSELL
25.01.2012.
u 09:08

Propao je i drugi pokušaj da počne rasprava protiv okrivljenih jer je opet jedan bolestan

Ni jučer nije počela rasprava protiv 27 vozača sisačkog Autoprometa, koje Općinsko državno odvjetništvo u Sisku optužuje za pronevjeru. Zbog bolesti raspravi opet nije mogao pristupiti jedan od okrivljenih.

– Na prvoj raspravi, koja je objedinjena za sve okrivljene, moraju svi biti nazočni kako bi iznijeli svoju obranu. Nakon toga za postupak nije obavezno da su svi prisutni jer se rasprave mogu održavati i bez okrivljenih pojedinaca – objasnila je sutkinja Korana Golić.

U takvoj situaciji sutkinji Golić jučer nije preostalo drugo nego da, nakon provjere osobnih podataka okrivljenih, raspravu ponovo odgodi za početak ožujka. Dodatni je problem što se zbog velikog broja nazočnih rasprave mogu održavati samo u “posuđenoj” velikoj dvorani Županijskog suda pa je nužno pronaći slobodne termine.

Osim toga, veliki broj vozača sada radi u drugim sredinama, mnogi su u mirovini, a neki žive izvan Siska. Stoga ne bi bilo neočekivano da ponovo bude problema s “kvorumom”. Inače, stavlja im se na teret da su prodajom karata prisvojili od 1031 do najviše 27.567 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije