Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA PLANINSKA

Sanader: Od bolova cijelu noć nisam spavao

ivo sanader jadranka kosor
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
14.11.2013.
u 22:15

Vi ste rekli da me dovedu ovdje, pa sam tu... Ne osjećam se sposobnim nazočiti raspravi – kazao je Sanader Jasni Smiljanić

Nekada su bili bliski suradnici, a sada se uglavnom gledaju preko nišana u sudnicama. Oboje su bivši premijeri, a jedan takav sraz trebao se dogoditi danas na zagrebačkom Županijskom sudu gdje je Jadranka Kosor trebala svjedočiti u nastavku suđenja za aferu Planinska. Ispostavilo se da je bivša premijerka uzalud došla na sud, jer je rasprava odgođena zbog zdravstvenih tegoba Ive Sanadera.

A sve je počelo, kako je Sanader kazao, dan ranije.

– Još u srijedu osjećao sam želučane tegobe, a tijekom noći na četvrtak stanje mi se pogoršalo. Cijelu noć nisam spavao. Pregledao me zatvorski liječnik, koji je rekao da bih trebao ići u zatvorsku bolnicu na neke pretrage. No vi ste rekli da me dovedu ovdje, pa sam tu... Ne osjećam se sposobnim nazočiti raspravi, a ne pristajem da se rasprava održi bez moje nazočnosti – kazao je Sanader Jasni Smiljanić, predsjednici sudskog vijeća.

Da Sanaderu nije bilo dobro potvrdio je i zatvorski liječnik koji je kazao kako smatra da Sanader, koji ima gastritis, treba u zatvorskoj bolnici napraviti neke pretrage, kako bi se isključili akutni problemi. Suđenje se nastavlja 4. prosinca kada će svjedočiti J. Kosor.

>> Sanader od erotike dobio 400.000 eura, a iz Austrije 'izvukao' 2 mil.

Komentara 7

KA
kaktus
07:29 15.11.2013.

i mi imamo gastritis od njegova vodjenja drzavom samo ne mozemo napraviti gastroskopiju, koja smijurija od drzave

LI
libero
12:12 14.11.2013.

dajte mu malo ricinusa da ga očisti.....

DU
Deleted user
16:23 14.11.2013.

Izgleda da se Sanaderu i zeludac "prevrno",na samu pomisao,da je ova njegova"prva"pratilja dosla da mu kaze sto je uradijo,a on se razbolijo,jer je kupnja vremena u njegovom postupku jako bitna...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije