Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burna rasprava
Povratak na članak

Selak Raspudić odbrusila Hasanbegoviću: 'Ovdje nije riječ o predstavi'

"Razlog zbog kojeg smo se baš danas okupili ovdje je instrumentalizacija jednog važnog problema u svrhu obračuna u akademskoj zajednici", kazao je Hasanbegović

Komentari 9

KO
Kološanin
19:25 12.02.2021.

Hasanbegović je u pravu. Bavljenje seksualnim zlostavljanjem na ovakav način, samo šteti i obezvrijeđuje rješavanje ovog važog problema. Svakome je jasno da se parcijalnom objavom imena zlostavljača rješavaju neka sasvim druga interesa pitanja i međusobna razračunavanja u akademskoj zajednici. Jad i bijeda hrvatskih političara

VL
BU
burza
18:35 12.02.2021.

Ako ja nesto ne zelim nemoze me prisiliti jedino da me onesvjesti ili ako dam jer imam koristi znaci ove sve koje su to trpljele trbju ponovo polagati te predmete dali su ocjene dobile po znanju ili polozaju

VL
AR
ares2020
18:42 12.02.2021.

Ovdje je upravo riječ o predstavi koju nam političari i političarke serviraju jer ne znaju državu izvući iz krize.

VL
LO
LoveCroatia
19:53 12.02.2021.

Hasanbegovic joj je dobro odbrusio.

VL
PQ
penelopea_qmn
18:22 12.02.2021.

Pogledajte dragi gradjani cime se ovo smece sto sebe naziva ''politicarima''u ovoj stratosfericnoj krizi bavii ? Drzava im pred bankrotom, ljudi masovno ostali bez posla, a oni muda i picke cesu u Parlamentu i kubure na grbaci potrpanih gradjana ua u konclogore? Sve to sa matrakom supirati iz Parlamenta i natjerati ih da vrate novce sto pljackaju narodu u ovoj teskoj krizi ravnoj 2.svjetskome ratu.

VL
IL
ilustrator
20:13 12.02.2021.

evo na novoj ģđa selak reče da je gospodin hasanbegović sadržajno u pravu. ime jednog profesora je rečeno, a drugog ne. konstruktori, konstruiraju, a hasanbegović kao i uvijek samo argumentirano.

VL
IB
iva.begovic
09:53 13.02.2021.

Ovi kojima je Hasanbegović drag ti Bože tebe ne kuže i ne prate. Jer da prate bilo bi im jasno da se Selak Raspudić referirala na predstavu koju Hasanbegović režira kako bi na intendantsko mjesto u HNK vratio članicu svoje stranke. To su režirane i marketinsški osmišljene igre i predstave. Selak Raspudić radi u općem društvenom interesu, i to je najveća razlika između nje i Hasanbegovića. A one muškarčine koje smeta što se raspravlja o seksualnom uznemiravanju žena, jesu li po duhu svetom rođeni od muškarca. Ti ni majke ni sestre ne poštuju, sram ih bilo.

VL
JA
Jablanac
11:24 14.02.2021.

Ma ko je taj Hasan nes ti politicara

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.