Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspisana nagrada

50.000 kuna za informaciju o ubojstvu Dušanke Kostić

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
11.03.2015.
u 14:11

Žena je živjela sama, pronađena je sa stegnutom najlonskom vrećicom na glavi, a nije bilo nikakvih znakova provale

Kada je policija pronašla, 18. prosinca 2013. godine, mrtvo tijelo 73-godišnje Dušanke Kostić u njenom stanu u Ulici Andrije Hebranga u sisačkom Capragu, ni sami, na prvi pogled, nisu znali je li riječ o samoubojstvu ili ubojstvu. Žena je živjela sama, pronađena je sa stegnutom najlonskom vrećicom na glavi, a nije bilo nikakvih znakova provale. Obdukcija dan kasnije pokazala je kako je žena tijekom noći sa 17./ 18. prosinca ipak ubijena, a na to su ukazali i neki dodatni tragovi. No, ubojica do danas nije pronađen iako je sve vodilo tome da ga je ona poznavala i pustila u kuću.

Kako se istraga od tada, unatoč ispitivanju više desetaka osoba, nije pomaknula s mrtve točke ministar unutarnjih poslova Rajko Ostojić donio je Odluku kojom je raspisana nagrada u iznosu od 50.000 kuna za davanje obavijesti koja će rezultirati ili doprinijeti razrješenju ovog teškog kaznenog djela.

Ministarstvo unutarnjih poslova poziva sve osobe koje imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave policiji na telefon 192, e-mailom na adresu sisacko-moslavacka@policija.hr, kao i osobno u najbližu policijsku postaju ili izravno Službi kriminalističke policije te Policijske uprave. 

>> Može li raspisana nagrada riješiti zločine stare 12 godina 

>> Raspisana nagrada za pronalazak nestale biste Josipa Runjanina u Vinkovcima

Komentara 1

BA
bajo2
11:47 12.03.2015.

kako izgleda zena,jel onaj rukav gore ona?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije