Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovačko ruglo

Raspada se hotel Central, nekad elitno mjesto u središtu Karlovca

central
Dominik Grgurić/pixsell
06.04.2011.
u 14:48

Gradski komunalni redari, kako bi zaštitili prolaznike, prostor su na kraju odlučili ograditi daskama

S hotela Central u središtu grada ponovno je otpao dio pročelja, a na sreću u to vrijeme ulicom nije prolazio neki pješak ili automobil. Nastavak je to niza sličnih urušavanja tijekom posljednjih tjedana zbog kojih su morali intervenirati i vatrogasci.

Gradski komunalni redari, kako bi zaštitili prolaznike, prostor su na kraju odlučili ograditi daskama.

Hotel Central nekad je bio elitno mjesto u kojem su odsjedali i kraljevi, a zbog nebrige i nedefiniranog vlasništva prošlih godina postao je gradsko ruglo.

Komentara 2

KT
Kemo Terapija
12:46 08.04.2011.

a na sreću u to vrijeme ulicom nije prolazio neki pješak ili automobil. . biciklist, motorist, viljuškar, podmornica, nosač aviona, space shuttle, tanker i tako dalje...

FR
frenky10
20:42 06.04.2011.

Sramota je da gradske vlasti dopuštaju da takva zgrada već godinama propada a nekada je bila središnji dio dnevnog i noćnog života Karlovčana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije