Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Libijska kriza

Rasmussen: Ujedinjeni narodi trebaju zamijeniti NATO u Libiji

Rasmussen
Reuters
05.07.2011.
u 19:23

Jedini način da se odgovori na težnje libijskog naroda Gadafijev je odlazak, naglasio je glavni tajnik NATO-a

Glavni tajnik NATO-a Anders Fogh Rasmussen izjavio je da Ujedinjeni narodi trebaju pomoći libijskom narodu u demokratskoj tranziciji.

– UN bi trebao zamijeniti NATO u Libiji nakon odlaska libijskog čelnika Moamera Gadafija – rekao je Rasmussen za posjeta Rusiji.

Jedini način da se odgovori na težnje libijskog naroda Gadafijev je odlazak, dodao je on, istaknuvši da je mirovni plan libijske opozicije "dostojan povjerenja". Čelnik libijskih pobunjenika poručio je da "ne postoje nikakvi izgledi, ni sada niti ubuduće", da Gadafi, koji je na vlasti gotovo 42 godine, "ostane u Libiji" premda mu je to ranije bilo ponuđeno.

Ključne riječi

Komentara 9

TE
TelAviv
22:16 05.07.2011.

Ja bih ga poslao u Sibir ili u putinstanland On je izdajnik boraca za slobodu u libiji.

JA
jaruzelskia
22:26 05.07.2011.

U Hrvatskoj postoji strah od istine. Tvz. \"Hrvatski Noj\" zakopava glavu u pijesak i nada se najboljem (Al-Qaeda me ne vidi i ne zna da sam(smo) prijatelji s Amerikancima i ne bude bombi u Hrvatskoj.....). Malo morgen.

FE
Felicijen
21:53 05.07.2011.

Ako su u Libiji pobunjenici u znatno manjem broju od ostalih koji su lojalni Gadafiju, o želji kojeg naroda je tu onda riječ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije