Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvao zgražanje
Povratak na članak

Rasistu (35) koji je vrijeđao dostavljača određen istražni zatvor na mjesec dana

Općinsko kazneno državno odvjetništvo u Zagrebu je, ne navodeći identitet, priopćilo da je sudac istrage prihvatio zahtjev tužiteljstva i odredio Mesiću istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Komentari 6

GO
goran2hr
09:24 15.03.2023.

Zapravo ga nije udario, pa čak niti prijetio u fizičkom smislu. Vrijeđao je, sramotio se i blebetao gluposti. No dotični se slikao sa zastavom "Slava Ukrajini", pa kada ga osude, biti će to poetska pravda.

VL
OB
Oblivion
08:29 15.03.2023.

Sad će dobiti više zatvora nego da ga autom pregazio

VL
DU
Deleted user
06:55 15.03.2023.

Covijeku se ne svidja AP-ova puzajuca zamijena Hrvatskog stanovnistva strancima koji s nama nemaju nikakve veze. Ne svidja se ni meni. U cemu je problem? Zasto ga hapse? Zasto je AP jos na slobodi nako svih kradja i steta stoo je nanijeo Hrvatskoj?

VL
Avatar tarana
tarana
08:05 15.03.2023.

Ulice bar budu čišće za neko vrijeme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.