Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguće tužbe

Srpski ministar trgovine: Netko će plaćati kazne za zatvaranje granice

Rasim Ljajić
Screenshot/RTS
26.09.2015.
u 10:56

Smatra kako je pritisak Europske unije najviše pridonio otvaranju hrvatsko-srpske granice, a ne očekuje da bi Hrvatska mogla ponovno blokirati granicu.

Srpski ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kazao je jutros na RTS-u kako je moguće da će srpski gospodarstvenici, zbog štete nastale zatvaranjem granice, potražiti pravdu na sudovima.

- Netko će plaćati penale i kazne za ovo zatvaranje granice. Moguće je da netko od naših gospodarstvenika tražiti pravdu pred hrvatskim ili međunarodnim sudovima zbog nanesene štete - kazao je srpski ministar trgovine.

Milanovićev autogol

Smatra kako je pritisak Europske unije najviše pridonio otvaranju hrvatsko-srpske granice, a ne očekuje da bi Hrvatska mogla ponovno blokirati granicu. Ljajić je kazao da je otvaranjem granica izgubila "politika inata", a bitku dobila "izbalansirana politika". Dodao je i kako je to bio Milanovićev autogol i da je cijela akcija blokiranja granice izvedena zbog unutarnje političkih razloga.

- U Hrvatskoj ako pričate protiv prvog susjeda dobivate bodove - kazao je Ljajić i dodao kako misli da će Srbija i dalje biti tema predizborne kampanje u Hrvatskoj.

>>Sve o izbjegličkoj krizi čitajte u našem specijalu

>>Medijske slobode i demokracija u Srbiji očito su još daleko od Europe

>>Skupa igra u koju 
se Milanović i nije trebao upuštati

>>Izbjeglice će do Njemačke ići preko Ukrajine i Poljske?

Komentara 51

SE
Senta
14:54 26.09.2015.

Hrvatska proterala četvrt miliona Srba, šire se njene tvrtke po Srbiji, zatvara granice a Srbe izbacuje iz autobasa sa granice (o tome naravno ni reči u hrvatskim medijima) i još se prodaje za nekakvu žrtvu.

DU
Deleted user
11:12 26.09.2015.

A znamo i tko: hrvatski porezni obveznici.

ĆA
ćaćaća
11:22 26.09.2015.

Aartur..nisu oni nanjušili nesposobnost..ova hrvatska vlada je provoditelj ideja srpske vlade iz beograda a parodija s granicom je fingirana kako bi milančeta prikazala kao domoljuba..naravno narod kuži lažnog domoljuba..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije