Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niske temperature

Rashladili nas kiša i vjetar, a takvo vrijeme trajat će do nedjelje

vjetar, hladnoća
Hrvoje Jelavić/Pixsell
23.05.2013.
u 08:37

Kiša će povremeno padati na istoku i u gorju dok se na jugu Dalmacije očekuju pljuskovi s grmljavinom uz veće količine kiše.

Prognoze o porastu naoblake s jugozapada obistinile su se pa su se jutros mnogi neugodno iznenadili kad ih je dočekalo hladnije vrijeme praćeno snažnim vjetrom. 

Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda najavljuju da će takvo vrijeme u većini krajeva prevladavati tijekom cijelog dana. Biti će promjenljivo i pretežno oblačno te svježe.

A kako je izvijestio HAK, zbog bure je za neke tipove vozila zatvoren promet na nekim prometnicama. 

Kiša će povremeno padati na istoku i u gorju, dok se na jugu Dalmacije očekuju pljuskovi s grmljavinom uz veće količine kiše. Na Jadranu će ponegdje biti i olujne bure, a podno Velebita s orkanskim udarima.

Vjetar će slabjeti tek poslijepodne i navečer. Dnevne temperature kretat će se od 12 do 17, a na Jadranu između 16 i 20 stupnjeva.

Predviđa se da će kiša i niže temperature trajati do nedjelje, a nakon toga bi se temperature trebale popeti iznad 20 stupnjeva.

>>Ovaj tjedan očekuje nas lošije vrijeme, kiša i zahladnjenje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije