Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hare krišna

Rapčanin na psihijatriji nakon objave na YouTubeu da bi ubio

rabac
Screenshot
14.12.2011.
u 16:06

Postavio je video u kojem je otkrio da voli ubijati te kako misli da će nekoga ubiti

Mladić iz Rapca zadržan je na odjelu psihijatrije Opće bolnice u Puli nakon što je na YouTube postavio videouradak u kojemu govori da je doživio svojevrsno "prosvjetljenje" kroz koje je otkrio da voli ubijati te kako misli da će nekoga ubiti, doznaje iPress.

Sveto ime navodno mu se ukazalo u snu te ga oslobodilo unutarnje borbe između dobra i zla te potiskivanja istinskih osjećaja.

Mladića su sumještani, među koje je unio nemir, prepoznali kao sljedbenika Hare Krišne. Video je prijavljen te se našao pod policijskom istragom, a na kraju je i uklonjen s YouTubea.

Ključne riječi

Komentara 16

XX
XXXX2011
17:00 14.12.2011.

Ove svakakve nazadne i degenerirane relligije zamute ljudima razum tako da ne znaju sto rade.

DE
deus ex machina
17:10 14.12.2011.

RIJETKO ALI IPAK.... 14.12.2011. u 16:40h baš je napisao/la: Kada bi doista bili pravedni i kada bi štitili slabije onda bi razmišljali preventivno. Prevencija protiv budale, nasilnika i ubojice je što? Plaćanje liječenja, puštanje na slobodu i čekanje da to stvarno učini? Ma znamo svi da to nije u redu, ali malo tko se u današnje doista naopako vrijeme usudi drukčije tvrditi. ************************************************************************** Pa budimo realni, ovo je jedan od rijetkih \"slučajeva\" kada se zaista djelovalo preventivno i treba pohvaliti institucionalnu reakciju!

BA
baš
16:40 14.12.2011.

Kada bi doista bili pravedni i kada bi štitili slabije onda bi razmišljali preventivno. Prevencija protiv budale, nasilnika i ubojice je što? Plaćanje liječenja, puštanje na slobodu i čekanje da to stvarno učini? Ma znamo svi da to nije u redu, ali malo tko se u današnje doista naopako vrijeme usudi drukčije tvrditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije