Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri pitanja
Povratak na članak

Ranko Stojanac: Uvijek ću podsjećati Obija da nismo ovce

Jednom mjesečno našem se gradonačelniku tako ne svidi neko pitanje... Mnoge je častio. Nisam prvi, ali, eto, prvi put mu je – snimljeno...

Komentari 10

MS
mare_split
22:00 22.06.2015.

'Stoja' (nadimak vašeg pok. Oca), zaboravili ste da ste podrijetlom iz (okolice?) Šibenika, srbin i da su vam tatu ubili srbi! Čemu branite ovakvu Rijeku koja je odnarođen grad i zauvijek izgubljen 'dom' - domaćih? Nikad ništa od grada bez pedigrea kakav je 'Grad koji teče'! (Grad na riječici Rječini!) Stoja, uozbiljite se, ... s vašim sam ocem bila Prijatelj (Iljadica zna o tome puno!) i znam da je prihvatio demokratsku RH, na nesreću nakratko! Ubiše ga subraća 'vladara' Rijeke, šljam koji mrzi i grad i RH!

VL
Avatar rimaz
rimaz
08:26 23.06.2015.

Ranko, ne zaboravi da nas ima koji i tebe i Obija jako dobro poznaju. Znaš dobro kako si "ostao" na HRT-u. A ono "sve se vraća, sve se plaća" već si malo osjetio na svojoj koži, zar ne?

VL
Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
10:57 23.06.2015.

Uvijek će podsjećati Obija da su mnogi jadranski balkanci ovce koje umjesto na sol trzaju na thompsonovu muziku, bajke i mitove.

VL
OB
Objektivno...
06:42 23.06.2015.

Treba poreskim obveznicima što češće pokazati kakvi primitivci im vode najveće hrvatske gradove (ili su im vodili gradove). O metropoli i njenom prvom delavcu ne treba previše trošiti riječi... Ovog u Rijeci smo sad imali prilike čuti i vidjeti. Isto kao i onog kuštravog Hektora Splićanina ili svojedobno jednog Osječanina koji je vrlo dobro prikrivao slične manire

VL
LV
LVX
00:34 23.06.2015.

Na žalost gledao sam to i mene kao gledatelja iritiraju nekulturna inzistiranja na još glupljim pitanjima i pitam se preko kavih su preporuka osim kumova takvi novinari uhljebljeni u HRTu? Zar nisu ni malo svijesni da sramote svoje roditelje ii profesore kada se ne srame javno pokazivati svoju neodgojenost i glupost.

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
00:08 23.06.2015.

Gledao sam taj video i moram,nerado,priznati da je Obersnel ovaj put bio u pravu jer je Stojanac bio uporan i nepristojan!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.