Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranko Ostojić

'Razumljivo je da Hanžeković brani svoju stranu, ima 15 milijuna kuna razloga'

Ranko Ostojić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
12.03.2015.
u 17:52

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić odgovorio je i na pitanje o izjavi Bandićeva odvjetnika Marijana Hanžekovića koji tvrdi da PNUSKOK vrši pritisak na svjedoke

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić odbio je tvrdnje da se protiv Milana Bandića vodi politički inspiriran proces, a odgovorio je i na pitanje o izjavi Bandićeva odvjetnika Marijana Hanžekovića koji tvrdi da PNUSKOK vrši pritisak na svjedoke. 

- Razumljivo je da odvjetnik brani svoju stranu, on je zainteresiran. Kao što su neki rekli, ima bar 15 milijuna kuna razloga za takve stavove - rekao je Ostojić.

>> Bandića sud vratio na dužnost gradonačelnika, a onda u pritvor

>> Milan Bandić
 se oteo kontroli odvjetnika!?

Komentara 26

SV
smiljan vuk
18:19 12.03.2015.

Ja DRUZE ali nije razumljivo da ti kaoSRBIN uklanjas hrvatski GRB sa Autotablica

RU
rudvanvart
18:17 12.03.2015.

Gospon Ranko, taj pnuskok bi trebao pročešljati vašu kupnju 250 automobila i helikopter za mup, Jakovinino pogodovanje interesnim skupinama kvotama za šećer ( šteta preko 150 milijuna kn), Zmajlovićevo pogodovanje pri preseljenju u zgradu ZagrebTower (šteta preko 21 milijun kn), novi ministar Varga pogoduje Vojkoviću bez natječaja s 8 milijuna kn, zanimljivo, Milanović je od Vojkovića kupio stan. Tu je još i Milanovićev povlašteni kredit Erste banke te kredit Ljubljanske banke i HBOR-a njegovog brata Krešimira, uhljebljivanje sdp-ovaca u apis i hrvatsku lutriju itd. Selektivno radi vaš pnuskok.

AN
ANM
18:16 12.03.2015.

Hehehehe, pa ima i ostojić svoj interes! Napraviti štetu ovoj državi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije