Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISLUŠKIVANJE

Ranko Ostojić: Bio bi red da se Grmoja i ja suočimo i da vidimo tko govori istinu

Ranko Ostojić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
06.01.2016.
u 10:33

Točno u podne trebala bi početi konferencija za novinare ministra unutarnjih poslova

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić najavio je konferenciju za novinare u 12 sati zbog tvrdnje glasnogovornika Mosta nezavisnih lista Nikole Grmoje u emisiji Pressing N1 televizije da je PNUSKOK pratio čelnika te stranke Božu Petrova. 

"Božo Petrov nije ni praćen, ni prisluškivan ni izlistavan", izajvio je u utorak Ostojić na prozivke iz Mosta da je zlouporabio svoje položaj i ovlasti te da je PNUSKOK pratio čelnika Mosta nakon izbora.

Ustvrdio je kako ga glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja optužuje bez ikakvih dokaza te je pozvao Božu Petrova da se direktno suoče kako bi raspravili te teme.

"Oni žele voditi MUP, žele se baviti sigurnosti pa mislim da bi bio red da se suočimo i da vidimo tko govori istinu", rekao je Ostojić. Poručio je kako za tako ozbiljne optužbe treba podnijeti kaznenu prijavu te je potpisati imenom i prezimenom kako bi ta osoba mogla i odgovarati ako se tvrdnje pokažu neistinitima.

Zanimljivo je, kaže, da Grmoja ne želi davati nikakva imena i ne daje nikakve konkretne informacije. Ako se netko bavi s ovakvim stvarima neka da dokumente i dokaze, ne može ovako uznemiravati javnost, rekao je.

"Ovo je bacanje prašine u oči, ima nekih drugih problema, neka kažu zašto se toliko tuku za MUP i kad je to počelo", rekao je Ostojić.

Dodao je kako ga iz USKOK-a još nitko nije zvao ali da će se odazvati ako bude pozvan.

Ostojić drži da Grmoja već iz prvog slučaja, kad je izjavio da su neki članovi Mosta ucjenjivani i pod pritiskom, nije ništa naučio. Podsjeća kako je USKOK tada naredio da se sve istraži te se pokazalo da nije bilo ničega od onoga što je navodio.

Ostojić je pokazao i isprintanu shemu pod nazivom "Kriminalna hobotnica Bože Petrova", prilog tekstu o Boži Petrovu koji je objavljen 1. prosinca 2015. na portalu Dnevno.hr te poručio Mostu da ukoliko "imaju lokalnih problema neka ih rješavaju tamo, a ne preko leđa policije".

>>  UŽIVO na N1: Konferencija za medije Ranka Ostojića

Komentara 36

AN
aniva
11:24 06.01.2016.

Istinu si rekao kad si govorio da neće biti 40.000 izbjeglica i izrugivao si se sa predsjednicom. Istinu si govorio kad si rekao da si ti dogovorio povrat vlaka iz Mađarske . Ma ti si čovječe oličenje istine i istine ljubivosti. I najbolje istinu govoriš kad šutiš

DU
Deleted user
11:40 06.01.2016.

Bio bi red da pinokio Ostojič prestane lagati jer uskoro od nosa ne bu mogel u zatvoren prostor ili bu moral nabavit motalicu za isti.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
11:27 06.01.2016.

Nema niti jednog političara koji ne zloupotrebljava svoju funkciju, dokaz za to su njihovi debeli računi nakon odlaska sa vlasti. Da mup, pup, zup, soe, uskoci itd..itd... rade svoj posao kako treba Hrvatska bi danas bila uređena država i poštena država, nažalost svi znamo i osjećamo da to nije tako prema tome ostojiću palac dolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije