Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORH:

'Ranjeni vojnik sam je htio doći u Vukovar, njegov identitet nije službeno komuniciran'

Državni vrh u Vukovaru
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
19.11.2019.
u 23:45

Ozlijeđeni pripadnik se nalazi na bolovanju, predstoji mu oporavak, a više nije i neće biti raspoređen na operativnim poslovima koji zahtijevaju zaštitu identiteta, priopćio je MORH

Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prilikom paljenja svijeća na Ovčari u ponedjeljak pomagala vojniku ranjenom u Afganistanu, što je kritizirao predsjednički kandidat Zoran Milanović, oglasili su se iz MORH-a rekavši da je dolazak u Vukovar bila osobna želja vojnika te da susret s predsjednicom nije bio organiziran.

Dnevnik Nove TV pitao je Ministarstvo obrane RH zbog čega se nije pazilo na njegov identitet te tko je novinarima otkrio tko je on, s obzirom na to da je riječ o specijalcu čiji identitet do sada nije bio otkrivan.

"Možemo vas izvijestiti kako je sudjelovanje na obilježavanju 28. obljetnice stradavanja Vukovara navedenog pripadnika Hrvatske vojske bila njegova osobna želja, jer se htio pokloniti žrtvama grada heroja zajedno sa tisućama drugih ljudi te nije bilo nikakve posebne organizacije susreta. Ozlijeđeni pripadnik se nalazi na bolovanju, predstoji mu oporavak, a više nije i neće biti raspoređen na operativnim poslovima koji zahtijevaju zaštitu identiteta. Također, ističemo kako se njegov identitet nije službeno komunicirao", odgovorili su iz MORH-a.

Komentara 36

PR
Princeza
00:01 20.11.2019.

Milanovic sramota od covjeka,vojnik radi njega po svim medijima. Stetocina sdp-ovska. Ni srama ni nicega,nadje on nekoga prozivati. Brz oporavak vojniku zelim.

Avatar Django
Django
00:19 20.11.2019.

Pa nekome tko objavi popis svih branitelja nije nikakav problem otkucati još jednog . Samo si ga birajte za predsjednika, drugo niste ni zaslužili.

MI
Mijo11
07:17 20.11.2019.

Milanovic je jedan neotesanko, iskopleksirani uvalio je momka u probleme samo da prosuo svoju pamet koja je ocigledno na rezervi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije