Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIDESET GODINA OD NAPADA NA PP DALJ

Ranjena majka s dvoje djece: Ostali smo živi jer su mislili da sam Srpkinja

01.08.2021.
u 11:40

JNA je razarala selo tenkovima. U napadu je poginulo 20 policajaca, 15 pripadnika ZNG-a i četiri pripadnika Civilne zaštite

Komentara 11

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
12:18 01.08.2021.

Ma nemojte objavljivati ni naslov, akamoli priču, jer će se ispod "složiti" komentatori koji će zaključiti "da nam ne trebaju ovakve priče koje samo potpiruju mržnju"... i "što bi se mi sad sjećali tog nakon 26 godina"... i "treba to spominjati negdje na katedrama, a ne u javnosti" ... itd...

HE
Herceg56
12:23 01.08.2021.

Ovakve istinite priče trebaju ostati zapisane i obavezne kao gradivo u školi za naredne generacije da vide sa kakvim zlon smo mi živjeli.Hrvati su uvijek bili podređeni u svojoj državi od manjine koja dan-danas vlada u Hrvatskoj!

DU
Deleted user
14:05 01.08.2021.

Traktorska nacija popusila nakon 5 godina...sad nek placu. A i reparaciju bi trebali platiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?