Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatreni okršaj

Ranjen u natkoljenicu nakon što je iz kuće pucao na policajce

sulkovci pucanje (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/4
24.03.2012.
u 23:04

Prilazi mjestu u subotu su do ponoći bili blokirani, a u dijelu sela nakratko je nestalo i struje

Zvonko Tomić (56) iz Sulkovaca nadomak Pleternice ranjen je u pucnjavi u subotu navečer, u obračunu s pripadnicima interventne policije. Kako se sumnja, Tomić je oko 19 sati počeo pucati u dvorištu obiteljske kuće, što je policiji dojavila nepoznata žena. Kada je redovita policijska ophodnja u 19.40 sati došla u Sulkovce, Tomić je zapucao prema policijskom automobilu te se nakon toga povukao u kuću. Policajci su pozvali pomoć, a u selo je uskoro došla interventna policija.

– Tijekom osiguranja mjesta događaja muškarac je u više navrata pucao iz automatskog oružja na policijske službenike. Policajci su bili prisiljeni uzvratiti vatru i tom je prilikom muškarac ranjen u natkoljenicu – kazao je Željko Grgić, načelnik Odjela krim-policije PU požeško-slavonske. Završni obračun Tomića i policije dogodio se oko 22 sata, a nakon ranjavanja Tomić je prevezen u požešku bolnicu.

Inače, tijekom pucnjave Tomić je pogodio i žicu električnog voda pa je u dijelu sela nakratko nestalo struje. O Tomiću stanovnici Sulkovaca nerado govore. Rijetki, koji su željeli ostati anonimni, ispričali su kako je bio u gardi, a posljednjih se godina liječi od PTSP-a. Volio je, kažu, popiti i tada je stvarao probleme. Prije nekoliko godina prostrijelio je jednog mještanina i završio u zatvoru. Nasilnički se ponašao prema supruzi i policija mu je već iz kuće odnosila oružje. Te navode policija nije željela komentirati, a načelnik Grgić je samo kazao da je “muškarac poznat policiji po počinjenju kaznenih djela”.

Tomić živi sa suprugom, koja za vrijeme pucnjave nije bila u kući.

Komentara 26

VA
valis
23:20 24.03.2012.

Dobro da nitko od policajaca nije nastradao..

OB
-obrisani-
23:22 24.03.2012.

Prica se da je doticni pripadnik nase najvece manjine .

BA
bamby
14:14 26.03.2012.

...mora da je član alkaide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije