Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
agrokor
Povratak na članak

Ramljak: Kriza Vlade nas ne ometa, imamo novca za 30 dana

Novca za redovito poslovanje Agrokor ima za sljedećih mjesec dana, ali tijekom svibnja trebao bi se dogovoriti novi kreditni aranžman.

Komentari 5

Avatar Pavel ic
Pavel ic
14:11 29.04.2017.

posto sam ja otplatio svoj kredit pitam naše političare dali bi bilo u redu od mene posto nemam kredita da podignem jedno 100 000 eura i dam njima na raspolaganje.to je jedino što mogu učiniti posto mi je hrvatska toliko dala i daje u izobilju . Haha. jedino što je dala to je putovnica i nogom u guzu sa cipelom s metalnom kapicom

VL
RI
rikavac
18:50 29.04.2017.

Ima novaca za 30 dana pa poslije toga ponovo kreditni angazmam. Poslije toga kredita kad opet nestane novaca opet kredit,pa dokle ici sa tim kreditima?

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
14:16 29.04.2017.

inače podržavam pomoć vlade jer su bitna radna mjesta.samo sam za da GAZDI čim agrokoru uđe u pozitivnu nulu odmah počne sa suđenjem njemu i cijelo obitelji i oduzimanjem svega i svačega

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.