Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJE

Ramiza Vuković: U rodilištu su mi ukrali kćer!

Ramiza Vuković pokazuje sliku kćeri Sanje i isječak iz novina s Dijanom Milković
import
16.06.2008.
u 16:42

Ramiza Vuković iz Tuzle već dvije godine vodi pomalo neravnopravnu i čudnu pravnu bitku da bi dokazala kako joj je prije 28 godina u tuzlanskom rodilištu ukradena treća kći! Tada je, kako uporno tvrdi, rodila tri djevojčice, a kada je napuštala bolnicu, iznijela je dvije bebe, dok su joj za treću rekli da je umrla pri porođaju.

Sumnjala 28 godina
- Dali su mi nekakav papir da potpišem, a sada znam da su me slagali. Sumnjala sam sve ove godine, a prije dvije godine sam se uvjerila da je moja treća kći živa i da je usvojena od bračnog para Milković iz Sarajeva, gdje sada živi - kategorična je Ramiza Vuković.  Pokazuje fotografiju iz novina na kojoj je sada već 28-godišnja Dijana Milković iz Sarajeva. Na drugoj slici je njena kći Sanja i na prvi pogled čini se da je riječ o istoj osobi.

Dijana je uistinu usvojenica, ali ni ona, a ni njeni sadašnji roditelji, ne žele govoriti o Ramizi Vuković i slučaju koji je, kako drže, “izmislila iz samo njoj znanih razloga”. Sve je počelo prije dvije godine kada je Sanja Vuković gledala na televiziji nastup folk pjevača amatera i vidjela Dijanu Milković.

Otišla je majci i rekla: - Vidjela sam na TV djevojku koja nevjerojatno sliči meni. Možda je to moja druga sestra! Ramiza je u novinama pronašla sliku djevojke iz Sarajeva, a kada je saznala da je usvojenica, od tada je nitko ne može razuvjeriti da je upravo Dijana Milković njena treća kći. Ispričala je da je neposredno nakon poroda ginekolog dr. Ibrahim Musić došao u njenu sobu s nepoznatim bračnim parom.

- Rekao je: “Evo, to je ta žena”, a ona me je pomilovala po licu i rekla: “Bit će sve u redu”! Treću bebu nisam ni vidjela, a kada su mi rekli da je umrla, počela sam sumnjati.
Sada znam da je netko moje dijete prodao bračnom paru Milković - ustrajna je u svojim optužbama Ramiza Vuković.

Prijavili je policiji
Pokušavala je stupiti u kontakt s Milkovićima, ali kada je rekla zašto zove, zaprijetili su joj i rekli da ih ne uznemirava, te su je, navodno, prijavili policiji.


Neka me za svagda ostavi na miru

Tužilaštvo u Tuzli odbilo je zahtjev Ramize Vuković o pokretanju istrage, ali je Federalno tužilaštvo naložilo provjeru uzimanjem DNK uzoraka. Ovih su dana u Tužilaštvu u Tuzli dali uzorke pljuvačke Ramiza Vuković i Dijana Milković. Djevojak iz Sarajeva je odbila razgovarati s novinarima i zatražila je zaštitu sudske policije. Tužiteljima je objasnila da je na davanje uzoraka pristala jedino kako bi dokazala da nema nikakve krvne veze s Ramizom Vuković, te da je žena iz Tuzle jednom za svagda - ostavi na miru!


Djevojke imaju spojene prste

Za kratkog susreta u Tužiteljstvu, Ramiza Vuković je zatražila da Dijana Milković pokaže nogu, jer njene blizanke, Sanja i Sandra, imaju na jednoj nozi spojena dva prsta, pa vjeruje da je ta anomalija prisutna i kod Dijane Milković. Ona je, međutim, odbila tu vrstu provjere. U tuzlanskom Sveučilišnom kliničkom centru kažu da nisu upoznati sa slučajem “prodaje” Ramizine bebe, te da ne mogu izvršiti nikakve provjere, jer su sve babice iz tog vremena umirovljene, a neke više nisu ni žive.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije