Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODIŠNJI HOROSKOP

Rakovima neće biti dosadno, morat će donositi brze odluke

Horoskop
Foto: Thinkstock
1/2
13.01.2020.
u 19:21

Fizički naporna za sve rakove bit će druga polovica godine, od srpnja do prosinca

Rakovima u 2020. neće biti nimalo dosadno. Svi oko njih potrudit će se da se ne uspavaju i ne ulijene, uvijek će biti izazova.

Najzanimljivije bit će onima rođenima između 13. i 21. srpnja. Fizički naporna za sve rakove bit će druga polovica godine, od srpnja do prosinca. Uvijek će tada morati donositi neke brze odluke, a rakovi ne vole takvu vrstu stresa.

– Što se ljubavi tiče, puno je prigoda za pravu ljubavnu romantiku. Gotovo da ćete se ogledati u osobi koju želite osvojiti. Zapravo vi se ne trebate truditi osvajati, ona će vas osvajati. Vama koji ste u dugoj vezi preporučuje se donijeti onu važnu odluku. Vama koji ste u braku ne preostaje drugo nego prilagoditi se suprugu ili supruzi – kaže astrologinja Anđelka Subašić.

Što rakove očekuje na poslovnom planu, doznajte u videu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije