Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve moćnija vojna sila

Raketni Kim dobio 'oko u orbiti', špijunira Ameriku i Južnu Koreju

29.02.2024.
u 22:23

State Department tvrdi da je Sjeverna Koreja isporučila više od 10.000 kontejnera materijala Rusiji od rujna, a u zamjenu je Rusija poslala 9000 kontejnera robe, većinom hrane

Komentara 19

PA
pasodoble12
23:54 29.02.2024.

A špijuniraju li oni njega?

MA
marli
00:25 01.03.2024.

Svakog diktatora čeka Causeskova sudbina. Njega ili njegovu djecu kad tad, od vlastitog naroda koji trenutno glume polu do jače retardirane sugrađane. Jer se naravno boje poremećenog vladara. Ali kad krene val....

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:50 01.03.2024.

Zar dvije prijateljske države nemaju pravo izvoziti i uvoziti međusobno? Rusija i Koreja čine isto kao i sve ostale zemlje u svijetu, i kome to smeta? I Hrvatska ima isto tako sa svojim bliskim državama BiH, Srbijom, Slovenijom...izvrsne uvozno - izvozne angažmane, pa o tome nitko tamo u Aziji medijski ne razglaba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije