Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đuro Đaković

Rakete se uvoze, a hrvatski radnici bez posla

djakovic
ivica galović/arhiva Vl-a
27.10.2010.
u 19:25

Radnici Alatnice Đ. Đ. za 3. studenoga najavljuju prosvjed u Zagrebu zbog nezakonitih radnji u Ministarstvu i DHMZ-u.

Radnici Alatnice Đuro Đaković za 3. studenoga najavljuju prosvjed ispred zgrade Državnog odvjetništva jer žele pokazati zašto im je prije nekoliko godina oduzet proizvodni program protugradnih raketa.

– Državnom odvjetniku Bajiću uručit ćemo dokumentaciju o nezakonitim radnjama osoba unutar Ministarstva i Državnog hidrometeorološkog 
zavoda radi stjecanja 
materijalne koristi uvozom raketa. Brodska Alatnica zbog gubitka tog posla već je otpustila 50, a ista bi sudbina mogla pogoditi i preostalih 105 radnika.

– Uvoznički lobi radi što hoće i zarađuje. U posljednjih pet godina za potrebe protugradne obrane RH je uvezla 22.000 raketa, a radnici Alatnice Đ. Đ. nemaju što raditi. Očekujemo od premijerke da nas primi, predočit ćemo joj koliko je novca otišlo na nepotreban uvoz raketa i koji su ljudi zaradili na uvozu, a hrvatski bi radnici zbog toga mogli završiti na listi nezaposlenih – kaže regionalni povjerenik SSSH Antun Štivić.

Ključne riječi

Komentara 23

OB
-obrisani-
14:04 28.10.2010.

sve je to cilj da se sve kontroliše iz jednog mijesta

OB
-obrisani-
20:05 27.10.2010.

rasprodaja rasprodaja balkana!!!!!

PI
pipica
00:13 28.10.2010.

odmah na štrajk...........ili još bolje,natrag u komunizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije