Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI SABOR
Povratak na članak

Rainer u Irskoj razgovarao o hrvatskom iseljeništvu: Istaknuo važnost duhovnog vodstva

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner u dvodnevnom je službenom posjetu Irskoj gdje se susreo s političkim i crkvenim vrhom i razgovarao o hrvatskom iseljeništvu, gospodarstvu i situaciji u hrvatskom susjedstvu

Komentari 6

DU
Deleted user
17:25 22.01.2019.

Vitez otužnog i mlitavog stava otišao je u Irsku uvjeriti hr emigrante da su donijeli dobru odluku i tako ih duhovno okrijepiti

VL
Avatar kenshi
kenshi
18:38 22.01.2019.

Pozdravljam posjet Rainera Irskoj! Neka što dulje ostane kako bi rastjerao Hrvate iz te zemlje pa se možda neki i vrate u Hrvatsku.

VL
OK
okvals54
18:39 22.01.2019.

Ode Jeruzalemski vitez u Irsku,ide da mu rit vidi puta.

VL
GO
goran2hr
22:27 22.01.2019.

Pobornik IK i Marakeša, koalicioni partner SDSS i HNS, liberalni ljevičar, sada nešto ima reći o duhovnosti?!

VL
DE
demokršćanin
23:37 22.01.2019.

Bilo je to zapravo turističko putovanje.Otišao vidjeti kako tamo žive oni koji su morali radi takvih kao što je on potražiti mjesto sigurne egzistencije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.