Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči sezone

Radovi na čiovskom mostu prometno paralizirali Trogir

Lančani sudar
Arhiv VL-a
14.05.2010.
u 18:50

Zbog postavljanja novog sloja asfalta na mostu koji povezuje Trogir i Čiovo na ulazu u grad sa splitske strane stvorila se kolona duža od tri kilometra.

TROGIR – Zbog postavljanja novog sloja asfalta na mostu koji povezuje Trogir i Čiovo na ulazu u grad sa splitske strane stvorila se kolona duža od tri kilometra. Budući da su radnici radili, prometovalo se jednim kolničkim trakom. Promet su regulirali i policajci, ali kolona i čekanje nisu se mogli izbjeći. Inače, radovi na čiovskom mostu, koji se dotjeruje prije dolaska turista, traju već nekoliko dana.

Trogiru je prijeko potreban novi most.

Ključne riječi

Komentara 1

12
12foryou
22:33 16.05.2010.

kad imamo za gradonacelnika ispicuturu, onda nije ni cudo da se takve stvari desavaju u sezoni. cudi me kako se to posla nisu uvatili u osmom misecu. ali znate kako kazu, svaki narod zasluzuje vlast koju ima, jer je ona preslika naroda. e pa trogir ima nakaradnu vlast, pocevsi od gradonacelnika pa nadalje. samo mediji njega ne obraduju kao sta su njegovog prethodnika obradivali. zasto?? pa zato sta je prethodnik hdz-ovac. pogledajmo malo uspjehe novog gradonacelnika s kojima se on podicija u SD prije par dana. Rijesili smo problem previse radnika u opcini. kako?? podavali otkaze i pozaposljavali podobne (citaj stranacke) a ne strucne ljude. Ukinuli parking u staroj gradskoj jezgri sa sjeverne strane. Istina parking je ukinut, ali sad je ta cesta jos opasnija jer se na njoj utrkuju motoristi i popularno je zovu PISTA. po meni jako ruzno izgleda asfalt u staroj gradskoj jezgri, ali dobro to je stvar ukusu. I tu je nas gradonacelnik sta sa obrazlozenjem da nemoze sad sve projekte izneti, jer nije misto (intervju za SD) za govoriti o njima. smisno zar ne? grad stoji od kad je sdp dosa na vlast, otkazi su masovno podijeljeni, ljudi koji rade u pri komunalnim dijelatnostima nisu dobili placu ima tri miseca, uvedene nove cijene i porezi na pijaci koje granice sa zdravom pameti. nedavno se gradonacelik fizicki obracuna sa dogradonacelnikom. da ne zivim u ovom gradu bili bi mi to smisno. dakle gradonacelik uredno cica svaki dan a grad ide nizbrdo. full speed astern

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije