Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovarao s premijerom

Radovan Fuchs: Prihvatio sam biti novi ministar obrazovanja

Blaženka Divjak i Radovan Fuchs
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
20.07.2020.
u 11:30

Rekao je to danas nakon izlaska iz Vlade, gdje se sastao s premijerom Andrejom Plenkovićem

Radovan Fuchs bit će novi ministar znanosti i obrazovanja.

Rekao je to danas nakon izlaska iz Vlade, gdje se sastao s premijerom Andrejom Plenkovićem.

– Prihvatio sam biti novi ministar obrazovanja – rekao je kratko Fuchs nakon izlaska iz Banskih dvora, gdje se očekuje izjava premijera Plenkovića.

– Vidjet ćemo što će biti. Prioritet je organizacija nastave na jesen uza sve epidemiološke mjere, o tome sam razgovarao s premijerom – rekao je Fuchs.

Novi ministar obrazovanja gostovat će u studiju Večernjeg lista uživo od 14.30 sati.

 

Komentara 18

SJ
sjećanje
15:53 20.07.2020.

Trebati će vremena za procjenu bivše Ministrice. Imala je ipak poneki plus. Ekspresna reakcija s on line nastavom je bila po ideji izvrsna. Za nadati se da će blatantne pogreške u činjenicama, koje su se potkradale na HRT-3, iščeznuti. Također da se Jokić, koji je za agresiju na Hrvatsku okrivljavao referendum i odluke hrvatskog sabora, više ne će pojavljivati na Školi na trećem.

AN
antiekstremist
12:16 20.07.2020.

Fuchs je od strane Plenkovića od samog starta uključen u Kurikularnu reformu školstva i samim time je logičan izbor. A i neće biti na sindikalnoj strani za ne daj Bože kao bivša.

WE
weAreCro
13:12 20.07.2020.

Znaci ovime plenki i direktno daje do znanja da Divjakica nije dobro radila svoj posao, pa šta ste je onda držali do kraja i davali joj podršku ako svoj posao nije radila kako treba. Plenki treba snositi direktnu krivci za katastrofalno stanje u obrazovanju. Sad će radovan se neko vrijeme uhodavati, isoravljati tuđe pogreške i opet će doći kraj mandata da se ništa konkretno za obrazovanje nije napravilo. I tako u svakom sektoru, gdje ima promjena. Znaci imaš te blagodati da te se izabire dva puta za redom, do sad si u 4g već trebao imati 80-90% ministara uhodanih i sad kad ste dobili novi mandat da se to sto su počeli usavrši, poboljša i dovede na viši nivo. Ali ne ti si 80% ministara u predhodnoj vladi morao promjeniti zbog afera i sad si doveo nove koji bi trebali nešto raditi, i tako sve u krug a država propada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije