Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove optužbe

Radolović potpisao: Varala je Vinka Cetinski

Drago Radolović (1)
Foto: Krešo Raguž
1/3
21.04.2011.
u 13:08

- Prevrnut ću ako treba svaki kamen u Istri kako bih dokazao razmjere njihove pljačke te naplatio sve ono što su mi pokrali – kazao je Končar

Drago Radolović, vlasnik agencije za prodaju nekretnina Istra Bavaria, 1. rujna 2010. potpisao je dokument, zapravo priznanje, kojim potvrđuje da je Vinka Cetinski odigrala glavnu ulogu u prijevari poduzetnika Danka Končara kojom je on prilikom kupnje 39 nekretnina oštećen za 16,5 milijuna eura.

Ključne tri točke

Iako se Radolović od izbijanja afere nije oglašavao u medijima, na vidjelo je u kratkom roku izašao i drugi dokument s njegovim potpisom koji teško inkriminira bivšu HDZ-ovu doministricu i direktoricu Končarove tvrtke Kermas ulaganja. Posebnu težinu ovome daje činjenica da je gospođu Cetinski izravno, nakon knjigovođe Kristiana Pilata, optužio još jedan njezin suradnik koji je bio dio grupe koja je oštetila Končara.

  • Cijelu priču pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista

Komentara 10

MM
Mladen Miletić
15:07 21.04.2011.

Radolović potpisao: Varala je Vinka Cetinski, a kada je ona podpisala onda je napisala lopov lažov je Radolović...

BO
bobo
15:29 21.04.2011.

kako povijest uči, sileđije i prevaranti obično uvijek tako nekako završe, neke u zatvoru, a neke s nogama, glavom, trupom i udovima razbacanima po recimo Jarunu.... ova stara vještica je imala sreće pa je završila u zatvoru. trakavica o ovojoj \"uglednoj\" istrijanskoj familiji se očito nastavlja....svašta ćemo mi još tu saznati

OB
-obrisani-
14:50 21.04.2011.

Hrvatska traži varalicu ...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije