Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt u kanalu

Radnike zatrpala zemlja dok su radili na kanalizaciji

poginuli radnici (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
19.03.2013.
u 15:39

Kolege su ih pokušali iskopati, davali su sve od sebe, ali nije im bilo spasa, kaže direktor Mario Biljan

Dvojica radnika đurđevačke tvrtke Bistra d.o.o poginula su u utorak oko 12.50 sati pri postavljaju kanalizacijske cijevi u centru Zdenaca pokraj Orahovice.

Dok su J. T. (41) i G. F. (61) kopali u kanalizacijskom rovu, na njih se urušio dio rova. Zemlja ih je potpuno zatrpala.

– Svi smo u šoku, posebno drugi radnici koji su bili tamo, s njima. Pokušali su ih iskopati, davali su sve od sebe, ali, nažalost, nije im bilo spasa. Svi su jedva čekali da odu doma i da više ne gledaju taj mučni prizor. Policija i državni odvjetnik su bili na terenu, a detalji i okolnosti nesreće se utvrđuju tako da zasad nemamo detaljnijih podataka – rekao je direktor tvrtke Mario Biljan.

Preminuli 41-godišnjak bio je zaposlen u Bistri nešto više od četiri godine, a G. F. (61) radio je od ljeta prošle godine.

>> Poginula dva radnika Humkoma, sumnja se na trovanje klorom

 

Komentara 11

DU
Deleted user
21:56 19.03.2013.

Jadno i tužno ... siromaki ...

DU
Deleted user
16:19 19.03.2013.

Strašna smrt. Jadni ljudi... RIP

MA
matador007
19:31 19.03.2013.

I kako to kod nas biva nitko neće biti kriv a dva života su izgubljena i dvije obitelji uništene.Dao im Bog snage da izdrže ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije