Umalo tragedija

Radnika u jarku zatrpao šljunak

Radnik umalo zatrpan
Foto: JVP Čakovec
1/2
22.11.2014.
u 18:42

Prilikom iskopa na radnika Tegre Ivana Matošu urušio se šljunak te je ostao zarobljen ispod njega.

Pri gradnji kanalizacije između međimurskih naselja Kuršanec i Totovec prijepodne je umalo došlo do velike tragedije. Prilikom iskopa na radnika Tegre Ivana Matošu urušio se šljunak te je ostao zarobljen ispod njega. Detalje spašavanja opisao nam je Robert Meglić, zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Čakovec.

>> Radnik kojeg su pratili detektivi: Ovo je osveta, jer sam se suprotstavljao direktoru

- Došli smo s dva vozila, navalnim i tehičkim, te s pet vatrogasaca. Tamo su veći bili hitna pomoć, policija i radnici. Bio je prilično zatrpan. Vatrogasci su u uski kanal, dubok 6 metara, ulazili jedan po jedan. Rukama i lopatama počeli smo skidati šljunak s njega. Bio je pri svijesti, ali prijetilo mu je gušenje. Oslobađali smo dio po dio njegova tijela. Kad smo ga otkopali stavili smo mu ovratnik. Nosilima smo ga izvadili  - kaže Meglić.

Ključne riječi

Komentara 1

VE
vezana
15:38 24.11.2014.

Svaka čast vama vatrogascima, no velik minus za onog koji mora osigurati sigurnost na radu. Svjesni smo opasnosti na gradilištima, no da li je čovjek htio ili morao u neosiguranu oplatama grabu?!?!? Ne razumijem kakvi su to prijatelji koji čekajuu vatrogasce?!?! Čovjeku je prijetila smrt gušenjem, pa kak ste samo mogli gledati i stajati kak čovjek umire pred vašim očima?!?!? Bome ste se iskazali...za vatrogasce skidam kapu do dna grabe koaj je mogla biti i nečiji grob.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije